free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Νέα γκέλα το Καματερό, ισόπαλο 2-2 στην έδρα του με αντίπαλο την Αγία Ελεούσα

Πολύτιμο έδαφος χάνει η ομάδα του Καματερού στην υπόθεση άνοδος

Πολύτιμο έδαφος στην υπόθεση της ανόδου χάνει η ομάδα του Καματερού μετά την νέα γκέλα που έφερε 2-2 με την αξιόμαχη Αγία Ελεούσα. Και το πιο σημαντικό είναι ότι σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ανέτρεψε το εις βάρος αποτέλεσμα που είχε και δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλους. Όλα αυτά ίσως στοιχίσουν αρκετά στην ομάδα του Καματερού που στα δυο τελευταία ματς (με Κολωνό) δείχνει σημάδια κόπωσης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα η ομάδα του Καματερού παρουσίασε κακό πρόσωπο στο α΄ ημίχρονο με αποτέλεσμα να δώσει το βήμα στο 16΄ στην Αγία Ελεούσα να ανοίξει το σκορ με όμορφη ενέργεια του Γιαννόπουλου από ασίστ του Ρούσσου.  Στο 8΄ ο Τρούνγκου είχε καλή ευκαιρία με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ από κόρνερ του Παπαϊωάννου αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι της Αγίας Ελεούσας. Στο 12΄ σουτ έξω από την περιοχή του Σωτηρόπουλου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και έφυγε κόρνερ.

 

Στην επανάληψη το ματς πήρε καλύτερο ρυθμό και στο 52΄ νέο σουτ από τον Σωτηρόπουλο απέκρουσε ο Γιαννακαρώνης. Το ματς ήρθε στα ίσια (1-1) με κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου ύστερα από σέντρα του Παπαϊωάννου στο 57΄.

 

Στο 64΄ ο Πετανάι έχοντας κάνει κούρσα από τα αριστερά σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 67΄ ο Κυρίου πρόλαβε τη τελευταία στιγμή με έξοδο και έπεσε στα πόδια του Ρούσσου που ήταν σε καλή θέση για γκολ.

 

Στο 68΄ σπάσιμο της μπάλας από τον Μήτσου πρόλαβε έγκαιρα ο Καρύδης και απομάκρυνε.

 

Στο 73΄ ο Σωτηρόπουλος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από συρτή πάσα του Χαιρετάκη πάνω στην γραμμή του άουτ και ενώ είχε προηγηθεί κάθετη πάσα του Παππά.

 

Στο 78΄  ήρθε η εκ νέου ανατροπή του σκορ για την Αγία Ελεούσα αυτή τη φορά. Οι αμυντικοί του Καματερού έδιωξαν ψηλά με τον Καρύδη να έχει ανεβεί στο χώρο του κέντρου και να γεμίζει εκ νέου στην άμυνα του Καματερού. Ο Τζουμανάι επωφελήθηκε της φάσης και πάσαρε στο κέντρο της άμυνας για να έρθει ο Κακαβάς και με σουτ να κάνει το τελικό 2-2.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαιωάννου, Τσιριγώτης, Τρούνγκου, Ανδριτσόπουλος (67΄ Χαιρετάκης), Παππάς, Λουβερδής, Παναγιωτόπουλος, Πετανάι, Τσιργιώτης (61΄ Μήτσου), Σωτηρόπουλος (85΄ Τσομπανίδης)

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Τυριακίδης, Μπενδελάς (93΄ Κορωνιός), Κάνδιας, Καρύδης, Παπαδόπουλος (72΄ Τζουμανάι), Κακαβάς, Κύβελος, Μπάκας (87΄ Γουσγούλας), Γιαννόπουλος, Ρούσσος

 

Related posts

Βριλήσσια-Αρμενική 1-0

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (23/10) αγωνιστικό πρόγραμμα στην Αθήνα

Abola Team

Tα συγχαρητήρια από τους ανθρώπους του Αγ. Δημητρίου στην εφηβική ομάδα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Θουκυδίδειο

Abola Team 3