free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σιβελίστας: «Θα χρειαστούμε απόλυτη συγκέντρωση»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ Γιάννης Σιλεβίστας.

 

 

 

 

Ένα από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια στην διάρκεια του φετινού «μαραθωνίου» και στο .. κατόπι του τίτλου στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας καλείται να δώσει ο ΠΑΟ Ρουφ στην έδρα του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

 

Η «Αούστρια», η οποία προέρχεται από ξην σπουδαία της νίκη επί του πολύ δυνατού Ηφαίστου Περιστερίου με  2-0, χρειάζεται πάση θυσία  το «τρίποντο», το οποίο θα της δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσει ακλόνητες τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το έργο των παικτών του Γιάννη Σιλεβίστα, ωστόσο, προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ειδικά από τη στγμή, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία από τις πιο φορμαφρσμένες ομάδες που παρουσιάζονται σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου με τον Χρήστο Τάσση στην άκρη του πάγκου του, στα 9 τελευταία παιχνίδια, μετράει απολογισμό έξι νικών, δύο ισοπαλιών και μίας μόλις ήττας, ενώ προέρχεται από την τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη του επί της ΑΕ Ηρακλείου με 3-1 

Ο τεχνικός ηγέτης της «Αούστρια» Γιάννης Σιλεβίστας τα έχει συνυπολογίσει όλα αυτά και συνιστά αυξημένη προσήλωση από τους παίκτες του 

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς σε αυτή τη καμπή του πρωταθλήματος. Θέλουμε τη νίκη και δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Θα χρειαστούμε απόλυτη συγκέντρωση, πίστη στην ομάδα μας, και μεγάλη θέληση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.» 

Μοναδική απουσία θα αποτελέσει ο τιμωρημένος Χατζηαθανασίου

Related posts

Γκοβερίνος: «Να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της κατηγορίας»

Abola Newsroom

Η νεανική Πεύκη 1-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Abola Team 3

Νίκη παραμονής για Θρίαμβο Χαϊδαρίου

abola10