free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ντεμπούταρε με το «δεξί» ο Κουρμπανά, ο Εθνικός 2-0 εκτός τον Πέλοπα Κιάτου!

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε ο Νίκος Κουρμπανάς τη θητεία του στον Εθνικό Πειραιά. 

Η ιστορική ομάδα του Πειραιά πέρασε με 2-0 από την έδρα του Πέλοπα Κιάτου και παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.

 

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Γκέσιος στο 27′. Ο Κατσικοκέρης στο 82′ έγραψε τον επίλογο του ματς. Οι πειραιώτες είχαν την υπεροχή καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και απώλεσαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να διερύνουν τη διαφορά στο σκορ. Χαρακτηριστικά τα δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Ρομάνο.

 

Ο Πέλοπας δεν μπόρεσε να απειλήσει και είχε παθητικό ρόλο.

 

Στη βαθμολογία, ο Εθνικός έφτασε τους 37 βαθμούς και είναι δεύτερος, με ένα ματς λιγότερο από την πρώτη Προοδευτική (38 βαθμοί). Ο υποβιβασμένος σύλλογος του Κιάτου παρέμεινε στην προτελευταία θέση του πίνακα με 9 πόντους.

 

Οι συνθέσεις:

 

Πέλοπας Κιάτου (Βασίλης Τζαλακώστας): Ριτζάι, Τουμπανάκης, Αναγνωστόπουλος, Παινέσης, Κουρούμαλης, Νάκος, Μπούκης, Παλογιαννίδης, Παπουτσής, Ραχίμ (70′ Πετρόπουλος), Πράττος

 

Εθνικός Πειραιά (Νίκος Κουρμπανάς): Σικαλιάς, Βλάχος, Στασινός, Κρητικός, Ρούσσης, Κωνσταντίνου, Τεγούσης (67′ Κατίδης), Ρομανο, Παυλάκης (75′ Μακρυγιάννης), Γκέσιος (57′ Κατσικοκέρης), Δωματάς (83′ Μισέλ)

Related posts

Έγιναν πληρωμές στον Ηρόδοτο

Abola Team 2

Πήρε Σπυρόπουλο, κοντά σε Σωτηρόπουλο ο Διαγόρας Βραχνέϊκων!

Abola Team 2

Σε καλό δρόμο το Αιγάλεω!

Abola Team 2