free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εύκολα η Ρόδος 4-0 το Ζευγολατιό

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Ρόδος επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του ΑΟ Ζευγολατιού και πλέον χρειάζεται έναν βαθμό, ώστε να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Από δύο τέρματα οι Μυλωνάς και Λέκκας.

 

Το ματς:

 

Αφεντικό με το καλήμερα τα «ελάφια»

 

Η Ρόδος ξεκίνησε την αναμέτρηση με στόχο να πάρει το τρίποντο και από το πρώτο λεπτό κατάφερε να πάρει την κατοχή της μπάλας και να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι. Η ομάδα του Τίμου Καβακά κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα, έφτασε μέσα στην περιοχή του Ντάση, όμως δεν είχε καλές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Η πρώτη καλή προσπάθεια για την Ρόδο ήρθε στο 9′ όταν ο Πινδώνης έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα, όμως ο Σπέτσι πρόλαβε τον Μπούτερ, πριν ο τελευταίος στείλει τη μπάλα στο «πλεκτό».

 

Ανέβασε την πίεση και πήρε αυτό που διακαιόυταν

 

Οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοση τους μετά το 20′, πίεσαν ακόμα περισσότερο τους αμυντικούς του Ζευγολατιού και στο 27′ έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μυλωνάς έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως για κακή του τύχη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από την άμυνα των φιλοξενούμενων.

 

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 30′ η Ρόδος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δράστη τον Γιώργο Μυλωνά, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ντάση για το (1-0). Μάλιστα η Ρόδος έχασε δύο ακόμα σπουδαίες ευκαιρίες πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Αρχικά στο 36′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αυγενικού, ο Μπούτερ σηκώθηκε ψηλότερα όλων, πήρε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 41′ ο Μπούτερ έκανε το πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, ωστόσο δεν βρήκε στόχο.

 

Καθάρισε την υπόθεση νίκη από νωρίς

 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ρόδος κατάφερε να καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Στο 57′ ο πολύ καλός για ένα ακόμα παιχνίδι Πινδώνης μπήκε στην περιοχή από την δεξιά πλευρά, έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο αμαρκάριστος Μυλωνάς δεν είχε πρόβλημα να γράψει το (2-0)

 

Πρώτη και μοναδική ευκαιρία για τους «μπλέ»

 

Η μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στην αναμέτρηση ήρθε στο 83′ με τον Σπέτσι να δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση, όμως ο Παναγόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

 

Πάτησε γκάζι και έδωσε διαστάσεις θριάμβου

 

Η Ρόδος δεν αρκέστηκε στο (2-0) και με την συμπλήρωση των 90′ κατάφερε να κάνει τρια τα τέρματα της με τον Λέκκα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το (3-0), ενώ στο 92′ ο ίδιος παίκτης με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό (4-0).

 

MVP: O Γιώργος Μυλώνας ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της Ρόδου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός

πέτυχε δύο τέρματα και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.

 

Συνθέσεις:

 

AΣ ΡΟΔΟΣ (Tίμος Καββακάς): Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Μκρτσιάν, Τάχος (55′ Λέκκας), Αποστόλου, Πότσι (78′ Βολονάκης), Πινδώνης, Αυγενικού, Μυλωνάς, Μπούτερ (86′ Άλμπι).

 

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Ντάσης, Κουτσουμπέλας, Ζαχαρόπουλος (46′ Μαντζώρος), Καντιλιεράκης, Σούλι, Πολυδωρόπουλος, Ασπιώτης (72′ Μπάρτζης), Παντίλα (78′ Παππάς), Καλλίρης, Καραγκούνης (69′ Βαρδουνιώτης), Σπέτσι

 

Πηγή: xxsports

Related posts

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 8ου ομίλου (7η αγων.)

Γιώργος Ανανίδας

Διαφορά με Σερτζίνιο στον Διαγόρα-Συζητήσεις με Μεντή και Μήτκα

Abola Team 3

Ενίσχυση με Σπανό ο Διαγόρας Βραχνέϊκων

Abola Team 2