free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Τριγλία Ραφήνας 1-0 τον Ερμή Κιβερίου

Με κορυφαίο και σκόρερ τον Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι η Τριγλία πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Ερμή Κιβερίου 1-0, φτάνοντας τους 21 βαθμούς και ελπίζει να χαμογελάσει στο τέλος.

 

Ο αγώνας ήταν μονόδρομος και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι παρά το άγχος και τα νεύρα είχαν την τύχη να έχουν έναν παίκτη που έκανε τη διαφορά και ήταν αυτός που σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ που έμελλε να κρίνει και τον νικητή. Ο Αμντουραχμάνι ήταν και σε αυτόν τον αγώνα ο MVP της αναμέτρησης αφού εκτός από το τέρμα που σημείωσε ήταν πηγή κινδύνου για την εστία του Παλιγγίνη.

 

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν στο ματς σε καμιά στιγμή και δεν ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα του αγώνα. Χωρίς να κάνουν την μεγάλη φάση, ήταν φλύαροι και δεν απείλησαν την εστία των «κιτρινόμαυρων».

 

Πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 12’, όταν ο Μαρίνης είδε εκτός εστίας το Ζωντό και επιχείρησε να τον «κρεμάσει». Στο 28’, οι γηπεδούχοι απάντησαν με ωραίο σουτ του Βουτσιώτη και με τον Παλιγγίνη να μπλοκάρει. Η Τριγλία προηγήθηκε, στο 33’, χάρη σε ένα από τα καλύτερα τέρματα της σεζόν, που πέτυχε ο Αμντουραχμάνι με ανάποδο «ψαλίδι». Ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» από το ύψος της μεγάλης περιοχής «κάρφωσε» τον τερματοφύλακα του Ερμή και έγραψε το 1-0.

 

Ο σκόρερ απείλησε, με την έναρξη του δευτέρου μέρους με κεφαλιά, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ερμή. Στο 50’, ο Καραγκούνης είδε τη μπάλα να περνάει λίγο έξω, από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Μαραθωνίτης έγινε επικίνδυνος, ελάχιστες στιγμές αφότου μπήκε στο ματς ως αλλαγή, αστόχησε όμως ελάχιστα (79’).

 

Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο οι ραφηνιώτες κράτησαν το μηδέν, αφού αυτό που μετράει σ αυτές τις περιπτώσεις είναι οι πόντοι και πήραν την πολυπόθητη νίκη με 1-0.

 

Οι συνθέσεις:

 

Τριγλία (Ανδρέας Ντερτινής): Ζωντός, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης, Κότσι, Κατσαβριάς (68’ Ινγλαντίν, 92΄ Βατίστας), Αμπντουραχμάνι (77’ Μαραθωνίτης), Ντάφλας, Βουτσιώτης (82’ Ζαφειρόπουλος)

 

Ερμής Κιβερίου (Γιώργος Διαμαντής): Παλιγγίνης, Ζίου, Τσελάνσι (81’ Σάκουλης), Χατζόπουλος, Παππάς, Παπαϊωάννου, Μπιτζής (58’ Μουσταφάι), Μαρίνης, Βεζιρτζόγλου, Καραγκούνης, Κοτσοδήμος (65’ Χουσελάς)

 

Πηγή: irafina

Related posts

Κουσουρίδης: Όλα τα ταξίδια κάποτε τελειώνουν…

Abola Team

Τέλος ο Τρέχας από τον Ιάλυσο

Ρένος Γιαμπουράς

Ισόπαλος 2-2 με Κορωνίδα ο Φωστήρας

admin