free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Χαλκίδα 1-0 τον Αήττητο

Ψυχή έβγαλαν σήμερα οι «νερατζούρι» που παρά τα πολλά προβλήματα μπήκαν αποφασισμένοι και υποχρέωσαν τους πρωτοπόρους σε ήττα.

 

Μπήκε μπροστά με έξυπνη τακτική

 

Οι γηπεδούχοι έξυπνα στημένοι πίεζαν ψηλά κάνοντας δύσκολη τη κυκοφορία της μπάλας από τους πρωτοπόρους και έψαχναν στη κόντρα το πρόπο για να προβληματίσουν την αντίπαλη άμυνα. Στη πρώτη όμορφα ξεδιπλωμένη αντεπίθεση που επιχείρησε ο ΑΟΧ κατόρθωσε να προηγηθεί.

 

Ο Πολίτης στο 16΄ με ατομική ενέργεια ζάλισε την άμυνα του Αήττητου έστρωσε στον Θωμά που με δυνατό συρτό σουτ  από το ύψος της περιοχής σημάδεψε την αριστερή γωνία του Μιχελή κάνοντας το 1-0.

 

Στο 41΄ η Χαλκίδα θα μπορούσε να πετύχει και 2ο τέρμα. Λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων ο Ανέστης βρέθηκε φάτσα με τον Μιχελή που προσπάθησε να τον «κρεμάσει» αλλά ο γκολκίπερ του Αήττητου αντέδρασε σωστά.

 

Οι φιλοξενούμενοι  με κάποια σουτ έξω από τη περιοχή προσπάθησαν να προβληματίσουν τον Ντουμάνη που στο 20΄έκανε την επέμβαση του αγώνα. 

 

Ο Νικλιτσιώτης βρήκε τη μπάλα στρωμένη και έπιασε το δυνατό σουτ και ενώ η μπάλα είχε πορεία στο παραθυράκι ο Ντουμάνης απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.  Καταπληκτική επέμβαση από τον τερματοφύλακα του ΑΟΧ που έσωσε την εστία του κρατώντας το μηδέν.

 

Ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη

 

Με την ίδια τακτική και στο β΄ μέρος οι παίκτες του Δημήτρη Λύκου έκλεισαν  τους διαδρόμους προς την εστία τους που δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε όλο το 45λεπτο και κατάφεραν να εδραιώσουν τη νίκη τους από μια στατική φάση.

 

Στο 77΄ ο Ταυταρίδης με συστημένη εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο κεφάλι του Γεωργίου και αυτός με ανάποδη κεφαλιά πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Μιχελή διαμορφώνοντας το 2-0.

 

Μάλιστα στο 81΄λίγο έλειψε να έχουμε και το 3-0  με τον  Πολίτη να εκτελεί  φάουλ από πλάγια θέση ο Μιχελής έκανε τη προβολή αλλά δεν καταφερε να σκοράρει απέναντι στον αδελφό του.

 

ΑΟ Χαλκίς (Δ. Λύκος): Ντουμάνης, Μιχελής,Τσίγκρος (79΄ Χαλιώτης), Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης, Ανέστης, Θωμάς, Πολίτης (86΄ Πατερίτσας), Μιρτέζα (61΄ Βαλκάνος)

 

Αήττητος Σπάτων (Π. Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας (70΄ Γκούμας), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας (46΄ Μωυσιάδης) , Σκαφιδάς (Κατσικογιάννης), Νικλιτσιώτης (46΄ Σκούμας) , Βίδαλης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα

 

Πηγή: starsports

Related posts

Δύο απουσίες για Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2

Ο Γιώργος Πονηρός για την θέση του γκολκίπερ στην Παλαιόχωρα, ανανέωσε ο Μάστορας

Abola Team 3

Με ιατρικό-αιματολογικό και εργομετρικό έλεγχο ξεκίνησε η σεζόν στον Ιάλυσο

Abola Team 2