free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κεραυνός Κερατέας-Ατλαντίδα 1-1

 Ο Κεραυνός έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, ίσως έπιασε την καλύτερη  φετινη του εμφάνιση του 

Πέτυχε ένα γκολ, του ακυρώθηκαν άλλα δύο το ενα με τον Αρουελ επρεπε να μετρησει αλλα ο βοηθος Κουτζιακουτζιδης κακως δεν εφυγε για την σεντρα Ακομη  είχε ένα δοκάρι με τον Ξένο κι οκτώ τελικές. 

Απο την πλευρα της η Ατλαντίδα είχε στο 15΄ ένα σουτ του Παπιδάκη που εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Αφουξενίδης κι ένα χαμένο τετ α τετ στο 35΄ πάλι με τον Παπιδάκη. Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός εμφανιστηκε μεταμορφωμενος και η μετριοτητα του εδωσε τη δυνατοτητα στους φιλοξενουμενους να αντιδρασουν και εν τελει να ισοφαρισουν παιρνοντας ενα θετικο αποτελεσμα 

 

Τα γκολ, στο 9΄ ο Αρουέλ με πλασέ μετά από σέντρα του Έλενα από αριστερά όπως κατέβαινε ο Κεραυνός, στο 55΄ ήρθε η ισοφάριση για την Ατλαντίδα με περίτεχνη εκτέλεση φάουλ του Παπιδάκη. Η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος και κατέληξε στο δεξί γάμα του Αφουξενίδη. Στο 12΄ είχαμε δοκάρι με τον Ξένο για τον Κεραυνό.

 

Ο  Μανιώτης πηγε καλα ενω ο Α βοηθος Κουτζιακουτζίδης ελεγχεται για το ακυρωθεν τερματου Αρουελ στο Α μερος που αν μετρουσε τοτε ο αγωνας θα ειχε διαφορετικη μορφη Β βοηθος ηταν ο Β Τζαφόλιας 

 

 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Αφουξενίδης, Φραγκής (85΄Ασλάνι), Κατσίκης, Τσίκλος, Ξένος, Βαγγέλι, Έλενας (80΄Μαγγανάς), Κακαράς, Αρουέλ, Κοντογιάννης (75΄Βίλα), Νταής (60΄Λιούμης)

 

 Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης) Τσούκας, Περιβολάρης, Γιαννόπουλος, Παππάς, Μπενέκος, Δριλάκης (70΄Κωστάκος), Καρακώστας (85΄Αναστασίου), Μαργέτης, Σιούτης, Πανόπουλος, Παπιδάκης (87΄Μανιός)

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Ο ΑΟ Κορωπίου πήρε τον Φραγκή

Abola Team

Συνεχίζεται ο άριστος προγραμματισμός και η πλήρης ενημέρωση στον Αστέρα Βάρης

Abola Team 3