free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με ανατροπή το ντέρμπι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, 2-1 το Ρουφ: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΑΣΣΑΣ

Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς, μέσα σε τρία λεπτά και κέρδισε το Ρουφ με 2-1.

Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς, μέσα σε τρία λεπτά και να κερδίσει το Ρουφ με 2-1.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν κάποιες ευκαιρίες. Πιο χαρακτηριστικές είναι το φάουλ του Τζώρτζη στο 4′ που πέρασε ελάχιστα άουτ και η κεφαλιά του Τριανταφύλλου από κόρνερ που είχε την ίδια κατάληξη. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσαγιάννη στο 42′, όταν ύστερα από πάσα του Κακλαμάνου σούταρε άουτ σχεδόν εξ’ επαφής αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα/

Στο δεύτερο μέρος, το Ρουφ συνέχισε να πατάει καλύτερα και κατάφερε να σκοράρει στο 71′ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τζώρτζης. Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι πείσμωσαν και με παρόμοια γκολ από φάουλ και τα δύο των Μπανιά στο 81′ αρχικά, και εν συνεχεία του Χυσάι στο 84′ τούμπαραν τον αγώνα υπέρ των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Θρίαμβος Χαϊδαρίου : Γιαννόπουλος, Δάρρας, Τσιούλος, Χυσάϊ, Μαούνης, Μπανιάς, Κακλαμάνος, Αγγέλου (46′ Μπάκας), Τσαγιάννης (93′ Φούρλας), Αποστολόπουλος (90′ Καγιανάς), Μπάρδης (74′ Κιαφάς)

Ρούφ : Κουνάδης, Μπένα (52′ Φωτόπουλος), Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Καραχάλιος (85′ Συράκος)Καρυπίδης, Χατζής, Τζώρτζης, Τομπουλίδης (78′ Ρίζάς)

 

Related posts

Εξέλεσε ισχυρό διοικητικό κορμό ο Απόλλων Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος ο Κατσιούλης από τα Πετράλωνα

Kώστας Παλαιολόγος