free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με κεκτημένη ταχύτητα ο ΑΟ Καραβάς, 3-0 τον Ήφαιστο

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά ο ΑΟ Καραβάς επικράτησε 3-0 του γειτονικού Ηφαίστου και μείωσε στον πόντο την διαφορά του από τον Αμπελακιακό.

 

 

Γερά στο κυνήγι του τίτλου στον δεύτεορ όμιλο της Α’ ΕΠΣ Πειραιά μπήκε εκ νέου ο ΑΟ Καραβάς  με τον θρίαμβό του επί του Ηφαίστου με 3-0 στο Δημοτικό Ρέντη Μ .. φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά, οι «κυανόελυκοι» εκμεταλλευτηκαν την ποιότητά τοςυ φτάνοντας στην νίκη, που τους έδωσε τη δυνατότητα να μειώσουν στον πόντο τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Αμπελακικό

 

Στην πρώτη ουσιαστική του φάση ο τυπικά γηπεοδύχος ΑΟ Καραβάς άνοιξε το σκορ στο 12’. Ο Γεωργίου βγήκε από τα δεξιά και την καταλληλη στιγμή πάσαρε στον επερχόμενο Μπιλίμπασι, ο οπίος αφού κοντρόλαρε, έπιασε το ψύχρσαιμο σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπαάλ στα δίχτυα.

 

Ο Ήφαιστος αντέδρασε και στο 21’ έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία του όταν έπειτα από γύρισμα του Ανντωνίου μέσα στην περιοχή ο Παπαδάτος ίσα που δεν πρόλαβε από κοντά να ισοφαρίσει.

Στοι 25’ από εκτέλεση φάουλ του Καμμένου από τα αριστερά, η κεφαλιά του Χατζηπαναγιώτη βρήκε σε ετοιμότητα τον Φραντζεσκάκη, ενω΄στο 29’ ο Ήφαιστος απείλησε εκ νέου όταν το σουτ του Παπαδάτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

 

Στο 38’ οι τυπικά γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με υπέροχξ εκτέλση φάουλ του Νίκου Καμμένου από τα δεξιά, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης

 

Ο Α.Ο. Καραβάς αφού έχασε νέα τρομερή φάση με τον Μπιλίμπασι στο 55’, στο 68’ αύξησε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0.

 

Ο Μπεσού από τα αριστερά  έκανε κούρσα και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε μόνο του τον Μπιλίμπασι στην πλάτη της άμυνας του Ηφαίστουκαι ο τελευταίος με σκαφτό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Φραντζεσκάκη, που επιχειρούσε έξοδο διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

 

Ο Ηφαιστος από την πλευρά του έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Αντωνίου, στο 69′ και στο 83’ με τον επιθετικό των «ερυθροκίτρινων» να σουτάρει άστοχα

 

 

Διαιτήτευσε  ο Καριοφίλης.

 

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Κουμεντάκος, Καμμένος, Καλιακούδας, Αναγνωστόουλος (71’ Τερόλης), Μπιλίμπασι, (89’ Τάνκας), Χατζηπαναγιώτης, Μπεσού (71’ Ταλαμπέκος), Φούντας (46’ Λούκα), Χονδρουδάκης

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος, Κεσανίδης (86’ Νικολιάς), Τουρουντζής, Ψυλλάκης (81’ Σουνόγλου), Σκόνδρας (55’ Τσεσμέλογλου) Τζιώτης, Πήττας, Πάχος (46’ Ζούπα), Κρίστο, Αντωνίου.

 

 

 

 

Related posts

«Απέδρασε» στο 91’ ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

«Σαρωτική» η ΑΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης

Μπότος: «Είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς με Αετό!»