free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη παραμονής το Κερατσίνι, 2-1 τον Ιωνικό Νικαίας

Με ένα γκολ-ποίημα του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, το Κερατσίνι  επικράτησε με 2-1 του Ιωνικού και “κλείδωσε” την παραμονή στην κατηγορία  .

Οι “Ροσονέρι” άνοιξαν το σκορ με το Ντούλια στο 30ο δευτερόλεπτο, αλλά οι Νικαιώτερς που έχασαν και πέναλτι(απέκρουσε ο Γιώρας) ισοφάρισαν με τον Αλεξίου στο 84, αλά ο Παναγιωτόπουλος ήταν εκεί με ένα φοβερό γκολ για το 2-1. 

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο  για το Κερατσίνι που  μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο  άνοιξε   το σκορ όταν ο Παπασπύρος έβγαλε για τον Μπερνιδάκη  που με τακουνάκι «χάιδεψε» τη μπάλα  για το Ντούλια που άνοιξε το σκορ.

 

Στο 15ο λεπτό, οι «Ροσονέρι» είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, όταν  ο Σκεντεράι έβγαλε ωραία βαθιά μπαλιά για το Ντούλια που πρόλαβε την έξοδο του  Κουρεπίνη και έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα αλλά ο Πολυχρονάκος πρόλαβε πριν την γραμμή.

 

Επτά λεπτά αργότερα, ο Μπερνιδάκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά  τον πρόλαβε και πάλι ο Πολυχρονάκος .  Από κει και  πέρα, ο Ιωνικός πήρε μέτρα στο γήπεδο, ανέβασε την απόδοση του , είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και έχασε μεγάλη ευκαιρία  ,όταν  στο 28, το σουτ του Νικολέτου, λίγο έξω από την περιοχή, έδιωξε ο Γιώρας πέφτοντας  στην αριστερή του γωνία.

 

Στο β ημίχρονο,  το Κερατσίνι απείλησε με φάουλ του Πασαλίδη στο 51 ,αλλά οι αμυντικοί  του Ιωνικού έδιωξαν  με υπερένταση και στο 54 , οι Νικαιώτες κέρδισαν πέναλτι ,όταν ο  Χαλκιας έβγαλε σέντρα από τα δεξιά,και ο Λεμπέσης «είδε» πέναλτι σε μονομαχία Βαττή και  Χατζησάββα.

 

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αλεξίου ,αλλά ο Γιώρας, έπεσε  εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία.  Στην εξέλιξη της φάσης από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Χατζησάββας, η μπάλα πήρε φάλτσα και  περνώντας από  Κερατσινιώτες και Νικαιώτες  χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γιώρα. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Χατζησάββας βρέθηκε και πάλι μέσα στην περιοχή  έχοντας πλάτη  τον Μπατή ,γύρισε αλλά και πάλι ο Γιώρας ήταν εκεί.

 

Οι Νικαιώτες συνέχιζαν να πιέζουν ,έχοντας και πάλι κατοχή μπάλας,με το Κερατσίνι να θέλει να βγει σε γρήγορες αντεπιθέσεις, αλλά και πάλι ο Γιώρας ήταν εκεί ,απέναντι στον Χατζησάββα  που γύρισε το κορμί του αλλά ο κίπερ του Κερατσινίου έκλεισε τη γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

 

Τελικά, η υπεροχή του Ιωνικού καρποφόρησε  στο 84 ,με το γκολ του Αλεξίου ,που βρέθηκε μέσα στην περιοχή  από το φάουλ του Νικολέτου και ισοφάρισε μέσα στον κακό χαμό ,αφού ούτε οι παίκτες του Κερατσινίου πρόλαβαν να διώξουν, ούτε οι υπόλοιποι παίκτες του Ιωνικού κατάλαβαν που πήγε η μπάλα.

 

Με την αναμέτρηση ,πραγματικά σε τεντωμένο σκοινί, το Κερατσίνι  βγήκε μπροστά  για να ξαναπάρει  τα ηνία του αγώνα παίρνοντας όμως και τη νίκη …Στο 89, από κόρνερ του Σκεντεράι, η μπάλα πέρασε και ένα εκπληκτικό βολ πλανέ , ο Παναγιωτόπουλος έκανε το 2-1 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς …

 

Στις καθυστερήσεις ο Γιώρας ήταν και πάλι εκεί για να αποκρούσει το σουτ του Πουλάκη από κοντά, και τον Βαττή, ως από Μηχανή Θεό, να προλαβαίνει και να διώχνει προ του Χατζησάββα..

 

Ηταν και η τελευταία φάση του αγώνα με το Κερατσίνι να παίρνει μία πολύ μεγάλη νίκη ,που το κρατάει μαθηματικά στην κατηγορία,, με τους παίκτες να γνωρίζουν την αποθέωση αλλά και να αποθεώνονται από τους φίλους της ομάδας.  Οι «Ροσονέρι» τελείωσαν με 10 λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σκεντεράι.

 

Κερατσίνι: Γιώρας-Τσουβαλτσίδης-Σκεντεράι-Μπατής-Βαττής-Παπασπύρος-Ντούλιας(60 Σιάνος)-Διάκος-Μπερνιδάκης-Πασαλίδης(62 Γκιάτης)-Καρέλης(74 Παναγιωτόπουλος)

 

Ιωνικός: Κουρεπίνης-Πολυχρονάκης-Δημακάκος67 Πουλάκης-Παντελίδης-Κορνέζος-Αλεξίου-Πογκοσιάν(78 Γεωργόπουλος)-Γιαταγανάκης(83 Ολα)-Χατζησάββας-Χαλκιάς-Νικολέτος

 

Related posts

Άγιος Ιερόθεος: «Έκλεισε» τεστ με Πανελευσινιακό

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Ηρόδοτος καλεί τον κόσμο του στην μεγάλη γιορτή – φιέστα

Abola Team 2

Έμεινε ο Πασιαλής στον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2