free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Χαραυγιακός 6-3 τον Αγ. Θωμά

Εκρηκτικός επιθετικά ο πρωτοπόρος Χαραυγιακός νίκησε 6-3 τον Άγιο Θωμά για την 24η αγωνιστική έκανε ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Χόρτασαν θέαμα όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο Ηλιούπολης με τα εννιά συνολικά γκολ που είδαν. Ο Καλλιμάνης σε μεγάλη ημέρα πέτυχε τα 3 από τα έξι γκολ του Χαραυγιακού (23′, 39′, 87′). Τα υπόλοιπα 3 πέτυχαν οι Μαραγκουδάκης (36′), Ράμμος (47′), Κασσιανός (81′).

Για τον Άγιο Θωμά σκόραραν οι Κουκοβίνης (18′), Τσινιάς (45′ πέν.), Χαντζής (69′).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Τσατσούλης (Ματσούκας -Σταυρόπουλος).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Ρόππας -Ζυγούρης ): Βακερλής Ε., Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Βακερλής Π., Kondi, Βιεννάς, Κασσιανός, Ρόπας, Καλλιμάνης, Παρασκευόπουλος, Φερεντίνος

ΑΓΊΟΣ ΘΩΜΑΣ (Κ.Τσινιάς): Καυκιάς, Ζαρκαδούλας, Αλικάι, Χαντζής, Θεόδωρου, Κυριακόπουλος, Θύμιος, Κατσαρός, Κουκοβίνης, Τσινιάς Ν., Ρίζος

– Η Διοίκηση του Χαραυγιακού εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργου Κάιλα που έχασε τη μάχη για τη ζωή ,το Σάββατο  και θα εκπροσωπήσει στην κηδεία του που θα γίνει τη Δευτέρα 19/3/18 στις 11:30΄ πμ στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης.

Related posts

Αγκαλιά με τον τίτλο η ΑΕ Χαλανδρίου (0-2)

Abola Team

Άγιος Δημήτριος: «Το έχετε καταντήσει χωράφι, η αδιαφορία καλά κρατεί»

Γιώργος Ανανίδας

Τον 24χρονο αμυντικό Χρήστο Γιαλοψό απέκτησε ο Αθηναϊκός

Abola Team 2