free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χαρές και πανηγύρια στον Ηρόδοτο, «διπλό» με 0-1 επί του ΠΟΑ και πρωτάθλημα!

Σπουδαία μέρα για τον Ηρόδοτο που με το «διπλό» στην έδρα του ΠΟΑ εξασφάλισε την πρώτη θέση.

 

Η Αλικαρνασός γιορτάζει για τη μεγάλη μέρα του Ηροδότου. Η ομάδα του Παπαματθαιάκη επικράτησε 1-0 του ΠΟΑ στον Ατσαλένιο και εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΟΑ εξακολουθεί να χρειάζεται μία νίκη για να ξεμπερδεύει με τη σωτηρία.

 

Στο πρώτο μέρος γκολ δεν είχαμε, αλλά είχαμε φάσεις και ωραίο ρυθμό. Πιο επιθετική η ομάδα του ΠΟΑ που προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ηρόδοτο, ο οποίος έπαιζε κυρίως την κόντρα θέλοντας να απειλήσει.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό. Στην πρώτη φάση του β’ μέρους και αφού πρώτα πήρε το ριμπάουντ στη χαμένη ευκαιρία του Μελισσόπουλου, ο Μωραϊτης έκανε το 0-1 που έγραψε και την ιστορία του αγώνα.

 

Παρά την πίεση των γηπεδούχων και παρά τη τρομερή ευκαιρία με τον Τριανταφύλλου στο 69′, το σκορ δεν άλλαξε και ο Ηρόδοτος πανηγύρισε μία ιστορική νίκη. Την επόμενη αγωνιστική στην Αλικαρνασό κόντρα στην ΑΕ Μυλοποτάμου αναμένεται να γίνει η μεγάλη φιέστα και άπαντες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα μπαράζ.

 

Οι συνθέσεις:

 

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Πατινιώτης, Ντάμπος (65′ Λυδάκης), Παπαδομιχελάκης, Βρετός, Χαρίτος, Φραγκιαδάκης, Πετράκης (72′ Μπέρκης), Τριανταφύλλου, Τζανής (Γιαλιτάκης), Ρουμπάκης

 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Μπαλάφας, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (64′ Καρατζάογλου), Αργκιλέσι (79′ Παναγιωτάκης), Μελισσόπουλος, Ετόφ, Φραγκιαδάκης, Μωραϊτης (74′ Γαρεφαλλάκης)

 

Πηγή: prismasport

Related posts

“Κουλούρια”… Μοσχάτου!

Abola Team

Με ανατροπή ο Άγιος Ιερόθεος (2-1)

Abola Team

Παρθενική νίκη για την ΑΕ Μυλοποτάμου, 1-0 την Κηφισιά!

Abola Team 2