free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής. 

 

 

 

Η εν γένει εικόνα που παρουσίασε το Παλαιό Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Γιάννη Γαζή. 

Ξέχωρα από την ήττα με 2-1, η νεοφώτιστη ομάδα των νοτίων προαστίων εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική βάζοντας πολύ δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι πρωταγωνιστούν στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ 

Στοιχείο, στο οποίο επικεντρώθηκε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Γιάννης Γαζής: «Θεωρώ ότι παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία αποδεικνύει ότι δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Σταθήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί. Βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπαικό Λιοσίων, αφού ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και για μεάγλο χρονικό διάστημα να ελέγχουμε τη ροή της αναμέτρησης. Οι αντίπαλοί μας με όπλο τους την ποιότητα κάποιων συγκεκριμένων παικτών έκαναν την ανατροπή κι έφτασαν στην νίκη. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την φιλοξενία που μας έδειξε ο Ολυμπιακός Λιοσίων. Παρά το γεογνός ότι οι αντίπαλοί μας ήθελαν πάρα πλύ το ματς, το οπίο ήταν ζωτικής σημασίας γι’ αυτούς, μας συμπεριφέρθηκαν άψογα. Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Επίσης θα ήθελα να σταθώ και στην άριστη διαιτησία. Πάνω απ’ όλα βοήθησε στο να διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο παιχνίδι»

 

 

 

Related posts

Τέλος πριν καν αρχίσει!

Abola Team

Παρελθόν και ο Μαρούσης από το Παλαιό Φάληρο

Kώστας Παλαιολόγος

Σπουδαία νίκη για τα Μελίσσια (2-1)

Abola Team