free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Θα μας ωφελήσει η διακοπή»

Την ανάγκη  για άμεση βελτίωση εξέφρασε ο τεχνικός ηγέτης της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος. 

 

 

 

Μπορεί η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου να επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας δύσκολα με 1-0 την Νέα Σμύρνη, ωστόσο η γενικότερη εικόνα της ομάδας δεν άφησε καθόλου ευχαριστημένο τον Γιώργο Γκοβερίνο. 

Ο τεχνικός ηγέτης της πρωτοπόρου ομάδας του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ παρατήρησε σημάδια κόπωσης, δίνοντας το στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια: 

«Η εικόν μας για ακόμη ένα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλή. Δυσκολευτήκαμε αρκετά, ώστε αν υποτάξουμε την Νέα Σμύρνη, παρουσιάζοντας σημάδια κόπωσης. Θεωρώ ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα μα ωφελήσει, αφού θα μας βοηθήσει να καθαρίσουμε το μυαλό, την σκέψη μας και το κυριότερο να δουλέψουμε εμπεριστατωμένα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει . Ακολουθεί μία ιδιαίτερα απαιτητική τετράδα αγώνων με Αίμο Πετρούπολης, Λυκόβρυη, Καματερό και Ιάσωνα. Η έκβαση των οποίων θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες και τους στόχος, που έχουμε θέσει από το ξκίνημα της φετινής περιόδου. Οφείλουεμ να διορθώσουμε πολά στο κομμάτι της τακτικής κι εκεί θα επικεντρωθούμε»

 

 

 

 

Related posts

Άγιος Δημήτριος-Κεραυνός Πετρ/λης 2-1

Abola Team 3

Ψύλλιας: «Νίκη που αναδεικνύει την αγωνιστική μας άνοδο»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρέμεινε και ο Γιώργος Τσελίκας στον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος