free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Θα μας ωφελήσει η διακοπή»

Στην ανάγκη βελτίωσης σε καίριους τομείς της τακτικής επικεντρώθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

Το επιτυχημένο σερί των τελευταίων της αναμετρήσεων συνέχισε η Αλσούπολη με την εκτός έδρας νίκη της επί της γειτονικής Λυκόβρυσης με 3-2. Αποτέλεσμα, που επέτρεψε το συγκρότημα των βορείων προαστίων να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Η εν γένει εικονα, που παρουσίασε η ομάδα, ωστόσο,  άφησε εν μέρει ικανοποιημένο τον τεχνικό ηγέτη Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, ο οποίος τόνισε τα εξής:

 

«Θεωρώ ότι δεν ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Αξιοποιήσαμε δύο στημένες φάσεις από φάουλ και κόρνερ και στην συνέχεια επικεντρωθήκαμε κυρίως στο πώς θα διαφυλάξουμε το υπέρ μας σκορ. Από την ανασταλτική μας λειτουργία δεν έμεινα ευχαριστημένος, αφού δεχθήκαμε δύο γκολ και ορισμένες σημαντικές φάσεις από τον αντίπαλο και σε αυτόν τον τομέα οφείλουμε να δείξουμε βελτίωση. Από την επιθετική λειτουργία είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Η άποψή μου είανι ότι η διακοπή θα μας ωφελήσει να βελτιωθούμε σε τομείς, όπου έχουμε παρουσιάσει αδυναμίες, ευλπιστώντας να φανούμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος»

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Με την ίδια προσήλωση κόντρα στον Άτταλο»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Να σταματήσουμε τα ατού των αντιπάλων»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε και με τον Δημήτρη Λαμπρίδη ο ΠΟΨ