free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε…»

Την απογοήτευσή του για την ήττα και την εν γένει απόδοση της ομάδας κόντρα στον Άρη Χολαργού, εξέφρασε ο Τεχνικός Διευθυντής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

 

Οδυνηρή ήττα για τις όποιες βλέψεις ανόδου έτρεφε στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ υπέστη ο Άγιος Δημήτριος χάνοντας εκτός έδρας με 1-0 από τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο τελευταία Άρη Χολαργού. 

Το αποτέλεσμα, το οποίο συνοδεύτηκε από μέτρια εμφάνιση, ψαλίδισε τις όποιες ελπίδες ετρεφαν οι κυανέρυθροι, οι οποίοι πλέον στρ΄φουν την προσοχή τους στην επόμενη ημέρα. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή Αντώνη Καρπούζα:  

«Δεν ανταποκριθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Απέναντι σε μία ιδιαίτερα μαχητική ομάδα, όπως είναι οΆρης Χολαργού, που ζητούσε την νίκη για τους δικούς του λόγους, η ομάδα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Μπήκαμε πολύ νωθρά στο ματς και βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο. Διάστημα, όπου ο αντίπαλος δημιούργησε κι έχασε άλλες τρεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη το σκορ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο πρσπαθήσαμε να φανούμε απειλητικοί, αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να βρούμε τους τρόπους να φτάσουεμς το γκολ της ισοφάρισης. Γεγονός είναι ότι πλέον μετά από αυτή τη ήττα, απωλέσαμε κάθε ελπίδα για τη συνέχεια. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη ημέρα»

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

 

«Ο Πρόεδρος  Μανώλης Τζινευράκης το ΔΣ και το ποδοσφαιρικό  τμημα της «Μπάρτσας»  εκφράζουν θερμά συλλυπήτηρια στην οικογένεια του πρώην Γενικού Αρχηγού και επι σειρά ετών παράγοντα Θανάση Φειρού για τον χαμό του πατέρα του Αλέξανδρου»

 

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Ήταν νίκη παραμονής!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πάλλας (Δάφνη Π. Φαλήρου):”Στο τέλος θα δικαιωθούμε”(vid)

abola10

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό…

Ρένος Γιαμπουράς