free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

 

 Το στίγμα του για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον ΑΟ Χαϊδαρίου, έδωσε ο Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

Επιτυχημένο ήταν για τον Νίκο Παπαρούνη το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΟ Χαϊδαρίου. 

Ο έμπειρος τεχνικός είδε την νέα του ομάδα να αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Διάνας Ηλιούπολης, έχοντας πολύ καλή παρουσία, γεγονός το οποίο τον όπλισε με αισιοδοξία για την συνέχεια.

 

Ο Νίκος Παπαρούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το στίγμα του, αναλύοντας τις προτεραιότητες που έχει θέσει: 

«Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε την αναμέτρηση. Στο πρώτο μέρος ήματαν η ομάδα που είχε την ξεκάθαρη υπεροχή προβληματίσαμε την αντίπαλο, χάσαμε δύο κλασικές ευακιρίες με τους Καμπέρη και Δράμι.

 

Στη επανάληψη το ματς έγινε πιο ισορροπημένο και σε αυτό καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισε η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Γκουντελίτσα. Στα 20 λεπτά, όπου χρειάστηκε να συνεχίσουμε το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα και πάλι δείξαμε προσήλωση, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και μάλιστα στο 90΄ λίγο έλειψε να πετύχουμε το γκολ της νίκης, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ  η μπάλα πέρασε από τρεις παίκτες μας χωρίς να  βρεθεί κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, με ξεκάθαρο στόχο σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι. Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και το σημαντικότερο να θέσουμε τις βάσεις, που θα επιτρέψουν στο Χαϊδάρι να θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις από την επόμενη σεζόν»

 

Related posts

Μητρούσης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Αρζένης: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Kώστας Παλαιολόγος

Λεβέντης: «Ο χειρότερος δεύτερος γύρος των τελευταίων 15 ετών»

Kώστας Παλαιολόγος