free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη!»

Στην αξία του θριάμβου επί του Αγίου Δημητρίου επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Άρη Χολαργού Γιώργος Σπυράκης, επιβραβεύοντας τους ποδοσφαιριστές του.

 

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό του βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας πραγματοποίησε ο Άρης Χολαργού με την σπουδαία του επικράτηση σε βάρος του Αγίου Δημητρίου με 1-0. 

Αποτέλεσμα το οποίο συνοδεύτηκε με εξαιρετική εμφάνιση κι εκτόξευσε στα ύψη τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός ηγέτης Γιώργος Σπυράκης: 

«Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου με τεράστια δυναμική και ιστορία, όπως είναι ο Άγιος Δημήτριος,. Μία νίκη, η οποία ξέχωρα απο τα όποια βαθμολογικά οφέλη μας προσφέρει,  έρχεται να μας δώσει τεράστια ψυχολογική ώθηση για την κρίσιμη συνέχεια για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ήμασταν πολύ καλύτεροι του αντιπάλου μας και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Διάστημα, όπου εκτός από το όμορφο γκολ, που πετύχαμε και το οποίο μας χάρισε τη νίκη, δημιουργήσαμε και χάσαμε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες πέσαμε σ’ έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Φώτη Μακρή που πραγμαοτποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις.

 

Στο δεύτερο μέρος κάναμε διαχείριση του αποτελέσματος. Οι παίκτες μου έδειξαν απίστευτη ωριμότητα, σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, τομείς, που μας έδωσαν τη σπουδαία αυτή επιτυχία. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη τεράστια πριοσπάθεια που καταβάλλουν γενικότερα»

 

  

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος »

Kώστας Παλαιολόγος

Σταθόπουλος: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Μπήκαμε προσηλωμένοι και με σοβαρότητα»

Kώστας Παλαιολόγος