free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τιμήθηκαν οι Νίκος Βισβίκης, Θοδωρής Κουνάδης στο παιχνίδι των Παλαιμάχων του Ρουφ με τον Πανιώνιο το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3 (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μεγάλα ονόματα και από τις δύο ομάδες παρέλασαν το απόγευμα της Δευτέρας 19 Μαρτίου στο γήπεδο του Ρουφ στο παιχνίδι των Παλαιμάχων του Ρουφ με τον Πανιώνιο.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε για να τιμηθεί όπως και έγινε ο βετεράνος άσος του Πανιωνίου Νίκος Βισβίκης στον οποίο δόθηκε πλακέτα από τους ανθρώπους του Ιστορικού ενώ ο Πανιώνιος βράβευσε τον πρόεδρο του Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη για την πολυετή προσφορά του στο ποδόσφαιρο και για το ήθος του. Τις βραβεύσεις έκαναν ο γενικός γραμματέα; των παλαιμάχων του Πανιωνίου Δημήτρης Χριστοδούλου. ο κόουτς Γιάννης Βλάχος

και ο αντιπρόεδρος των παλαιμάχων των Νεοσμυρνιωτών Δημήτρης Ναλιντζής. 

Πριν την έναρξη του αγώνα στον οποίο διαιτήτευσαν άψογα οι Πεππές, Μπαζακούλας, Παντέλης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην γενικού αρχηγού στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο Κώστα Κανταρτζόγλου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο πολύ υψηλού επιπέδου το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3. Για την Αούστρια-για τον ΠΑΟ Ρουφ από ένα γκολ πέτυχαν ο Κοτσιφόπουλος που άνοιξε το σκορ στο ματς, Γεωργόπουλος με πέναλτι και Σπύρος Κωνσταντίνου ο οποίος είχε και σουτ όπου η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι. Για τον Πανιώνιο δύο γκολ πέτυχε Κάφαλης και ένα ο Λίμα με πέναλτι ενώ πολύ καλές ενέργειες είχε ο Ναλιτζής. 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΡΟΥΦ (Υπεύθυνος ομάδας και αρχηγός Βασίλης Κοτσαύτης- κόουτς Άκης Βλάσσης): Τσιγκουράκος, Αλέξης Μανώλαρος, Μουρκοβίτης, Κοτσαύτης, Μίλτος Γκόφας, Ευαγγελίδης, Παρασκευόπουλος, Βεργούρος, Σπύρος Κωνσταντίνου, Βισβίκης, Γεωργόπουλος, Κοτσιφόπουλος, Θωμάς Μανώλης, Μακρής, Μπενέκης, Αποστόλης Καραμπάς, Τσιακμάκης ενώ το ματς παρακολούθησαν επίσης οι παλαίμαχοι άσοι Στέργιος Στεργίου και Βαγγέλης Κατσούρης και ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης όπως και ο Βασίλης Χρυσανθόπουλος και ο φροντιστής του Ρουφ Παναγιώτης Λουντζής.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (Κόουτς Γιάννης Βλάχος-Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Χριστοδούλου): Φακής, Λαμπαδινός, Καλαμάρας, Γουσούλης, Κλεάνθης Νικολαϊδης, Μπ. Σαϊπάς, Πλεξίδας, Ζυγούρης, Τσουκλείδης, Λίμα, Ναλιτζής, Θοδωρής Κουτσουδάκης, Κομπόγιωργας, Δημητρίου, Γιάννακας, Κωτσοβός, Χάϊτας, Παπαδόπουλος ενώ μαζί με την αποστολή των Νεοσμυρνιωτών ήταν και οι Γιάννης Παπαχριστόπουλος, Κατσαρός, Τσέρος, Καραβίτης και Κώστας Σαλασίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι του Ρουφ παρέθεσαν δεξίωση στην αποστολή των Παλαιμάχων του Πανιωνίου της οποίας άπαντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την άριστη και άψογη φιλοξενία ενώ οι δύο ομάδες αντάλλαξαν λάβαρα και αναμνηστικά. Το ματς παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Κολωνού Νίκος Φλώρος.

 

Στην κεντρική ΦΩΤΟ ο αντιπρόεδρος των παλαιμάχων του Πανιωνίου Δημήτρης Ναλιτζής την στιγμή που έχει απονείμει την πλακέτα στον πρόεδρο του Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη δίπλα του, που έχει δεξιά του τον γενικό γραμματέα των παλαιμάχων του Πανιωνίου Δημήτρη Χριστοδούλου, αριστερά είναι ο Νίκος Βισβίκης και δεξιά ο Βασίλης Κοτσαύτης.

 

Στην πρώτη ΦΩΤΟ η ομάδα των Παλαιμάχων του Ρουφ με τον πρόεδρο του συλλόγου Θοδωρή Κουνάδη σε πλήρη διάταξη.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Στην δεύτερη ΦΩΤΟ Ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου Νίκος Βισβίκης τη στιγμή που έχει παραλάβει την πλακέτα από τους γενικό γραμματέα των παλαιμάχων του Πανιωνίου Δημήτρη Χριστοδούλου δεξιά και τον κόουτς των παλαιμάχων του Πανιωνίου Γιάννη Βλάχο αριστερά ενώ στο δεξί άκρο της φωτογραφίας είναι ο αρχηγός των παλαιμάχων του Ρουφ Βασίλης Κοτσαύτης.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Στην τρίτη ΦΩΤΟ ο αντιπρόεδρος των παλαιμάχων του Πανιωνίου Δημήτρης Ναλιτζής την στιγμή που έχει απονείμει την πλακέτα στον πρόεδρο του Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη δίπλα του, που έχει δεξιά του τον γενικό γραμματέα των παλαιμάχων του Πανιωνίου Δημήτρη Χριστοδούλου, αριστερά είναι ο Νίκος Βισβίκης και δεξιά ο Βασίλης Κοτσαύτης.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Στην τέταρτη ΦΩΤΟ από δεξιά προς τα αριστερά ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, ο αρχηγός των παλαιμάχων της Αούστρια Βασίλης Κοτσαύτης, ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων του Πανωινίου Δημήτρης Χριστοδούλου και μαζί με τον τιμηθέντα Νίκο Βισβίκη οι τρεις διαιτητές του αγώνα Πεππές, Μπαζακούλας, Παντέλης.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Στην πέμπτη και στην έκτη ΦΩΤΟ σε πλήρη διάταξη και μαζί οι ομάδες των Παλαιμάχων του Πανιωνίου και του Ρουφ.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

 

Στην έβδομη ΦΩΤΟ το τιμώμενο πρόσωπο του αγώνα ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου Νίκος Βισβίκης έτοιμος για τη σέντρα στο πολύ σπουδαίο ματς.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Στην όγδοη ΦΩΤΟ ο Μίλτος Γκόφας με την φανέλα των παλαίμαχων του Ρουφ σε δράση.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Στην ένατη και δέκατη ΦΩΤΟ σε δράση με την φανέλα των παλαίμαχων του Ρουφ ο Αλέξης Μανώλαρος έχοντας κοντά του τον Νόνι Λίμα.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Στην 11η ΦΩΤΟ στον πάγκο του Ρουφ από δεξιά οι Θωμάς Μανώλης, Νίκος Κομπόγιωργας και Αποστόλης Καραμπάς

Φωτογραφία του Abola Sport.

Στην 12η ΦΩΤΟ με ενδιαφέρον παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα από τον πάγκο του Πανιωνίου.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Στην 13η ΦΩΤΟ σε δράση με την φανέλα των παλαίμαχων του Ρουφ ο Αποστόλης Καραμπάς.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Στην 14η ΦΩΤΟ ο Θοδωρής Κουτσουδάκης με τους παλαίμαχους του Πανιωνίου ενώ διώχνει την μπάλα από την άμυνά του με το κεφάλι.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Στην 15η ΦΩΤΟ και στην 17η ΦΩΤΟ παρακολουθούν με ενδιαφέρον το ματς από την εξέδρα από αριστερά προς τα δεξιά ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, ο Βασίλης Χρυσανθόπουλος και οι παλαίμαχος άσος Στέργιος Στεργίου, Βαγγέλης Κατσούρης.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Στην 18η ΦΩΤΟ ο παλαίμαχος επιθετικός άσος του Πανιωνίου Δημήτρης Ναλιτζής έτοιμος για την αντεπίθεση.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Στην 19ηη ΦΩΤΟ τη στιγμή που ο Νίκος Κομπόγιωργας ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι και στην 20η ΦΩΤΟ ο ίδιος παίκτης σε δράση.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Στην 21η ΦΩΤΟ οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου μεταξύ των οποίων οι Νίκος Κωτσοβός και Θανάσης Μπέλλος με την σημαία του συλλόγου,

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Δείτε περισσότερο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το παιχνίδι πατώντας ΕΔΩ

Related posts

Αγγλικό σκορ στο Πεύκη-Αγ. Θωμάς 3-3

Abola Team 3

Επένδυση με Τσολάκο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Άγγελος Αβραμόπουλος ανέλαβε Γυμναστής στο Ρουφ

Abola Team 2