free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν απέναντι στη α ΑΕ Χαλανδρίου, επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης. 

 

 

Την ήττα με 1-0 από την μαχητική ΑΕ Χαλανδρίου γνώρισε ο Πανερυθραϊκός, χάνοντας την ευκαιρία να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του θέση στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα της  Ερυθραίας είχε την ξεκάθαρη περοχή, δημιουργώντας και χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες να πάρει τους τρεις βαθμούς, ωστόσο «μίλησε» ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου.

 

Με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την νίκη με 1-0. Ο τεχνικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» Αντώνης Τσιμπάκης έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε την αναμέτρηση. Ήμασταν η ομάδα, που είχε τη ξεκάθαρη υπεροχή, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, οι οποίοι σε δύο φάσεις που πέτυχαν, ευτύχησαν να σκοράρουν μία φορά και να κερδίσουμε το ματς. Γενικότερα όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις. Την περίοδο  της διακοπής θα δουλέψουμε εμπεριστατωμένα πάνω σε κομμάτια της τακτικής, ώστε να εμφανιστούμε ακόμη καλύτοι στη συνέχεια»

Related posts

Με βλέψεις που φτάνουν … ταβάνι ο ΑΟ Χαϊδαρίου!

Τσιμπάκης: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Με Παπάζογλου η Αγ. Παρασκευή 1-0 την Ηλιούπολη

Abola Team 3