free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Ήμασταν πολύ προσηλωμένοι»

Στις πτυχές που επέτρεψαν στην ομάδα του να «αποδράσει» με τον βαθμό στις αποσκευές της από την Καισαριανή, αναφέρθηκε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.  

 

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία τους στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ συνέχισαν οι Τράχωνες με την «λευκή» εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασαν κόντρα στον Μικρασιατικό.

 

Απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έπαιζε την … παραμονή της, το συγκρότημα των νοτίων προαστίων παρουσιάστηκε απόλυτα προσηλωμένο στο πλάνο και με έξυπνη τακτική δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει τις φάσεις, που επεδίωκε, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό της ανμέτρησης. Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή Γιάννη Κουσάνα, ο οποίος τόνισε τα εξής:

 

«Πήραμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, το οποίο μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με τη ίδια πίστη στις δυνατότητές μας. Απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Μικρασιατικός, που έδινε τον υπέρ πάντων αγώνα του για τη εξασφάλιση της παραμονής του, οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν ιδιαίτερη προσήλωση στο πλάνο και συγκέντρωση, μην επιτρέποντας στους αντιπάλους μας να μας απειλήσουν ιδιαίτερα   

Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην επόμενη επίσης πολύ δύσκολη αγωνισιτκή υποχρέωση που μας περιμένει κόντρα στην Δόξα Βύρωνα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι»

 

Στα ευχάριστα για την τχνική ηγεσία συγκαταλέγται η επιστροφή του Μάνουελ Ρόκα, ο οποίος ξπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ στον αντίποδα, θα απουσιάσει ο Κωσνταντίνος Βαρέσης, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στον Μικρασιατικό.

 

 

 

Related posts

Βλάχος: «Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος από Ερμή ο Τσολάκος

Kώστας Παλαιολόγος