free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Oι παίκτες μου μόχθησαν!»

Στην αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του εστίασε ο τεχνικός ηγέτης των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος, παρά την ήττα με 1-0 από την Ελευθερούπολη. 

 

 

Στο πνεύμα μαχητικότητας που διακρίνει την ομάδα του στα συντριπτικά περισσότερα φετινά της παιχνίδια, στάθηκε ο Περκλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

Ο τεχνικός ηγέτης των Ιλισίων 2004 παρά την ήττα από την ισχυρή και ιδιαίτερα φιλόδοξη  Ελευθερούπολη με 1-0, έμεινε ευχαριτημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και των πολλών σημαντικών απουσιών, που έπληξαν την ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές μου στο ματς με τη Ελευθερούπολη. Παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά είχαμε μείνει 12 παίκτες κι όλοι, όσοι αγωνίστηκαν, μόχθησαν πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, δεχόμενοι το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση στο 67’. Ήταν μία ήττα εντός προγράμματος, Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ευελπιστώντας να εξασφαλίσουμε την μαθηματική μας παραμονή το συντομότερο δυνατόν. »

 

Τράκαρε ο Πρέντζας 

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε το πρωι του περασμένου Σαββάτου ο Σπύρος Πρέντζας. Ο δυναμικός αμυντικός τράκαρε με το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε, ωστ΄σο, ευτυχώς για τον ίδιο υπέστη ένα διάστρεμμα, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

 

Γεγονός πάντως, είναι ότι το πρόβλημα της … τελευταίας στιγμής με τον Πρέντζα, ήρθε να προστεθεί στο απουσιολόγιο του τεχνικού Περικλή Παπαζαφειρόπουλου, ο οποίος για τις ανάγκες του επερχόμενου αγώνα με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας δεν θα υπολογίζει εκ νέου στις υπηρσίες των τιμωρημένων Χρήστου Σώκλα, Σταύρου Κόκκαλη, ενώ ο Πρέντζας θα καταβάλλει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει, έχοντας σύμμαχο και τον χρόνο, δεδομένης και την διακοπής του πρωταθλήματος.

 

Επίσης, νέο πρόσωπο θα αποτελέσει ο Βασίλης Τριάντος, που διευθέτησε τις παγγελματικές του εκκρεμότητες.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γιάννης Καπράλος: “Επιχειρεί να ξεπεράσει την κακή ψυχολογία η Κορωνίδα”

Abola Team 3

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Ελευθερούπολη!

Ρένος Γιαμπουράς

Βλάχος: «Ευχαριστιόμαστε ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα!»

Kώστας Παλαιολόγος