free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Να κάνουμε νέο ξεκίνημα με ΠΑΣ Γαλάτσι»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γαλάτσι, εστίασε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης. 

 

 

 

Σε νέα απώλεια βαθμών, αυτή την φορά από τον μαχητικό ΑΟ Βύρωνα, υποχρεώθηκε ο ΑΟ Ιλίου παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα τηςομαδας των ανατολικών προαστίων.

 

Αποτέλεσμα, που έφερε το συγκρότημα του Ιλίου τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας Θύελλας Αγίου Δημητρίου και το σημαντικότερο, είδε την διαφορά του από τους ανταγωνιστές της ανόδου να «ψαλιδίζεται» στους δύο πόντους από τον ΠΑΣ Γαλάτσι και στους πέντε από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. 

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Γιώργος Τζώτζης πρώτος απ’ όλους αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της συνέχεια, δίνοντας το σύνθημα για την ανασυγκρότηση δυνάμεων: 

«Στα τελετυαία παιχνίδια η αλήθεια είναι ότι η τυχη μα έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη, Στιο παιχνίδι με τον ΑΟ Βύρωνα εμείς ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες να πάρει την νίκη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουμε. Πλέον η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί για το επερχόμενο πολύ κομβικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον ΠΑΣ Γαλάτσι. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα επιχειρήσουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την παραπέρα πορεία μας!»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καββαδίας: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Παράδεισο»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος