free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής συνέχειας έδωσε ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας. 

 

 

 

Σε … τροχιά ανόδου στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας μπήκε πλέον ο ΠΑΣ Γαλάτσι μετά την νέα σημαντική του νίκη επί της ψυχωμένης Ανθούπολης με 4-2 

Αποτέλεσμα, το οποίο έφερε το φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων σε απόσταση δύο πόντων από τον δεύτερο της κατάταξης ΑΟ Ιλίου (σ.σ. 48 βαθμοί έναντι 46), το οποίο και θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της προσεχούς αγωνιστικής.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Ζαμπούρας από την πλευρά του έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την κρίσιμη συνέχεια: 

«Πετύχαμε μία δύσκολη νίκη απέναντι σε μία ιδιαίτερα μαχητική και ψυχωμένη ομάδα, όπως είναι η Ανθούπολη, η οποία διαθέτει ένα καταξιωμένο και ιδιαίτερα έμπειρο προπονητή, όπως ο Θανάσης Ψύλλιας. Η εν γένει απόδοση που πιάσαμε δεν ήταν η επιθυμητή, ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε. Μετά από τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε τροχιά ανόδου, ωστόσο, από την πλευρά μας, αυτό που πρωτίστως επιδιώκουμε, είναι να διατηρούμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού του ΠΑΣ Γαλάτσι, ο οποίος στη συνέχεια έσπευσε να τοποθετηθεί στην κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, αρχής γενομένης απο το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΟ Ιλίου:

 

«Η επόμενη αγωνιστική μας φέρνει αντιμέτωπους με μία πολύ δυατή ομάδ,α όπως είανι ο ΑΟ Ιλίου. Παρά το γεογνός ότι ο προσεχής μας αντίπαλος μετράει το τελευταίο διάστημα ένα σερί αρνητιικών αποτελεσμάτων, θεωρώ ότι είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Θεωρώ ότι ακλόνητα φαβορί για τη άνοδο είναι η Θύελλα Αγίου Δημητρίου και ο ΑΟ Ιλίου. Από την πλευρά μας εμείς θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Η διακοπή του πρωταθλήματος εκτιμώ ότι θα μας ωφελήσει, δεδομένου ότι θα επανέλθουν ορισμένοι παίκτες και θα μας συσπειρώσει, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα χρειαστεί να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή,.Τονίζω ότι η άνοδος δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Αυτό που προέχει, είναι να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την ίδια καλή αγωνιστική εικόνα»

 

 

 

 

Related posts

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Χειρουργήθηκε ο Κακαμπάκος, οι ευχές της ομάδας

Γιώργος Ανανίδας

Ψύλλιας: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»