free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική παρουσία της ομάδας του παρουσιάζεται ο τεχνικός του Δούρειου Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας.

 

 

 

Την αξιοσημείωτη πορεία του στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης με την επιβλητική του εκτός έδρας νίκη επί του Αίαντα Αθηνών με 3-0. 

Το νεανικό συγκρότημα του Μάκη Ντέτσικα αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρηση, αναδεικνύοντας πτυχές του πληθωρικού ταλέντου, που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και τη μεθοδική δουλειά που γίνεται σε βάθος.

 

Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Μάκη Ντέτσικα, ο οποίος από την πλευρά του σημείωσε τα εξής:

 

«Παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος, διάστημα, όπου  δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε δύο όμορφα γκολ και θέσαμε τις βάσεις για την νίκη μας. Στο δεύτερο μέρος πετύχαμε ακόμη ένα γκολ, ενώ με λίγη περισσότερη προσπάθεια θα μπορούσαμε να είχαμε αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Συνεχίσζουμε την προσπα΄θεια, προσβλέποντας σε μία αξιόλογη πορεία»

 

Η διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να φανεί ευεργετική για τον Αλέξανδρο Τσιάρο, ώστε ο αρχηγός να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να επανενταχθεί στα αγωνιστικά πλάνα του Μάκη Ντέτσικα.

 

 

 

Related posts

Ερμής Ειρ. Ηρακλείου-ΑΟ Κωφών 3-0

Abola Team 3

ΑΕ Περιστερίου-Αστέρας Χαϊδαρίου 3-1

Abola Team 3

«Εξαιρετικός ο Δρογγίτης»

Kώστας Παλαιολόγος