free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Η Θύελλα Ραφήνας Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ 6-5 στα πέναλτι την Μαρκό-Δ. Γιαρένης: “Ταφόπλακα στα φαντάσματα του παρελθόντος”-Με τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ η είσοδος των δύο ομάδων στο γήπεδο-Όλες οι επώνυμες παρουσίες

Η Θύελλα Ραφήνας του Σταύρου Ηλιόπουλου κατέκτησε το 15ο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ αφού στον τελικό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (21/3) στο γήπεδο των Σπάτων νίκησε στα πέναλτι με σκορ 6-5 την Μαρκό.

Η Θύελλα Ραφήνας του Σταύρου Ηλιόπουλου κατέκτησε το 15ο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ αφού στον τελικό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (21/3) στο γήπεδο των Σπάτων νίκησε στα πέναλτι με σκορ 6-5 την Μαρκό.

Ποιοτικά το ματς έχει να επιδείξει λίγα πράγματα αφού οι δύο κόουτς έκαναν πολλές κινήσεις τακτικής. Έτσι στην κανονική του διάρκεια το ματς που είχε λίγες φάσεις και στην παράταση οδηγήθηκε στο 0-0. 

Στο 22′ μετά από κεφαλιά πάσα του Σαντριά  ο Μασκλαβάνος βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ Κατσικάτσο ο οποίος απέκρουσε στο κοντινό πλασέ που επιχείρησε ο επιθετικός της Μαρκό.

Στο 44′ σε ατομική προσπάθεια και σουτ του Ζέκιο η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 55′ από ασίστ πάλι του Σαντριά ο Γκαβασιάδης βρέθηκε μόνος του αλλά στο πλασέ που επιχείρησε η μπάλα αποκρούστηκε σωτήρια από τον γκολκίπερ Κατσικάτσο ενώ στην συνέχεια της φάσης στο σουτ που έπιασε το μακρινό ο Πάντου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την συμβολή των δοκών. Στο 56′ σε ανάλογο μακρινό σουτ του Δημογιάννη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 62′ από ασίστ του Σαντριά ο Κατσικάτσος πρόλαβε και πάλι τον Γκαβασιάδη ενώ στην πιο μεγάλη φάση του αγώνα στο 86′ από ανάποδο ψαλίδι του Γκαβασιάδη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση υπήρξε μικροένταση λόγω των αποφάσεων του πρώτου βοηθού Τσαλίκογλου με αποτέλεσμα στο 94′ να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Μανουσάκης της Θύελλας Ραφήνας. Διαιτητής ήταν ο Αντιπαριώτης με δεύτερο βοηθό τον Χόϊκα και τέταρτο διαιτητή τον Πανούτσο.

Η διαδικασία των πέναλτι με πρώτη την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας Γεραγωτέλλης 1-0, Σαντριάς 1-1, Σενέ 2-1, Γκριμέκης 2-2, Σωτηριάδης 3-2, Ρέντζης απέκρουσε ο Κατσικάτσος, Καραπάνος απέκρουσε ο Κύρκος, Δημητρίου 3-3, Χαρακτίδης 4-3, Γκαβασιάδης 4-4, Φύτρος 5-4, Λάππας 5-5. Ντόσκας 6-5, Βλάχος άουτ.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος):Κατσιμάτσος, Ντόσκας, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης(95′ Φύτρος), Σουλτανίδης(65′ Μπουντάκης, 118′ Καραπάνος), Ζέκιο(78′ Σενέ)

 

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Πάνου(100′ Λάππας), Διακρούσης, Κοσμάς(95′ Δημητρακόπουλος), Ρέντζης, Δημογιάννης, Μάτι(59′ Δημητρίου), Γκαβασιάδης, Σαντριάς, Μασκλαβάνος.

 

Πριν την έναρξη του αγώνα χαιρετισμό απηύθυναν οι Δήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου Ευαγγελος Μπουρνούς και Μαρκόπουλου Σωτήρης Μεθενίτης. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης μεταξύ άλλων δήλωσε: “Η ΕΠΣΑΝΑ και αυτή τη φορά ανέβηκε επίπεδο και μπήκε οριστικά ταφόπλακα στα φαντάσματα του παρελθόντος”.  Το ματς παρακολούθησαν επίσης από την ΕΠΣΑΝΑ οι Καραμολέγκος, Νάκας, Μεντζαφός, Φώντας Ρούσσης, Πέτρος Κόνιαρης, ο Τάσος Αγγέλικας, ο πρώτην πρόεδρος Γιώργος Φλαμπούρης, ο διοικητικός ηγέτης του Αήττητου Νίκος Κατσιγιάννης με τον Δημήτρη Μητρογιάννη, ο πρόεδρος του Γέρακα Γιώργος Μάρας και οι διαιτητές Εβίτα Μπαλάγκα, Κατερίνα Γκόγκα, Δημήτρης Γκούγκαρης και ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Βλάχος και ο δήμαρχος Ωρωπού Θ. Ρούσσης.

Στο γήπεδο των Σπάτων από νωρίς δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο ενώ οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν εφοδιασμένοι με πράσινα καπνογόνα, βεγγαλικά, σημαίες, πανό, τύμπανα. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική.

Οι δύο ομάδες που δέχθηκαν ανθοδέσμες από δύο πανέμορφες κοπέλες μπήκαν στο γήπεδο με τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ και συνοδευόμενες από παιδιά από τις ακαδημίες τους αγόρια και κορίτσια που κρατούσαν την σημαία την ελληνική, της ΕΠΟ, την ΕΠΣΑΝΑ και των δύο ομάδων.

Άψογη στάση κράτησαν στην εξέδρα οι οπαδοί και των δύο ομάδων ενώ ο χαμηλός φωτισμός από τους προβολείς του γηπέδου δυσκόλεψε πολύ κόαμο ατην παράταση και στα πέναλτι να παρακολουθήσει το ματς.

 
 

Related posts

Η ΕΠΣΑΝΑ για τις ημερομηνίες υποβολής μεταβολών (μεταγραφές)

Abola Team 3

Ολοταχώς για Παλληνιακό ο επιθετικός Μπίτιλης

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στην Ανατολική Αττική

Abola Team