free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κυπελλούχος ΕΠΣ Αθηνών η Κηφισιά, 2-0 την Αγία Παρασκευή

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Καϊμακαμούδης με τα δύο γκολ του, έβαλε την υπογραφή του στον τελικό. Άξιος συμπαραστάτης του ο Ρέντζης, ο οποίος έδωσε τρομερή ενέργεια στην επίθεση με το που μπήκε στην έναρξη της επανάληψης. Το πρώτο γκολ ξεκίνησε από φάουλ που κέρδισε ο ίδιος και στο δεύτερο γκολ η αντεπίθεση ξεκίνησε από τα δικά του πόδια.

 

Το πρώτο μέρος δεν είχε σπουδαίες συγκινήσεις και ουσιαστικά καμία αξιοσημείωτη φάση. Στον αγωνιστικό χώρο η Κηφισιά πατούσε καλύτερα έχοντας τον έλεγχο στον χώρο του κέντρου ενώ από την άλλη η αντίπαλη ομάδα προσπαθούσε να βρει χώρο στις αντεπιθέσεις κάτι που δεν ήταν εφικτό λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας του Ηλία Καλοπήτα.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Κηφισιά μπήκε πολύ δυνατά και απείλησε στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Παναγιωτόπουλο να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Τικταπανίδη να αποκρούει σωτήρια. Στο 53′ ήρθε το γκολ με τον Μεϊμάρογλου να εκτελεί ένα πολύ καλό φάουλ από τα αριστερά με τον ανενόχλητο Καϊμακαμούδη με προβολή σε δεύτερο χρόνο, να ανοίγει το σκορ. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το δεύτερο γκολ στο 57’ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Ρεντζής βρήκε τον Παναγιωτόπουλο στην πλάτη της άμυνας, αυτός με την μια τον Καΐμακαμούδη, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 2-0. Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι κράτησαν την υπεροχή τους, με την Αγία Παρασκευή να είναι «μουδιασμένη» από τα δύο απανωτά γκολ που δέχτηκε. Στο 80′ απείλησε για πρώτη φορά με τον Λαζόπουλο να πιάνει μια κεφαλιά από το ύψος της  μικρής περιοχής και τον Βαμβακά να μπλοκάρει ψύχραιμα. Στο 87′ ο Λαζόπουλος έκανε μια σέντρα σου με τον Βαμβακά να είναι σε ετοιμότητα και να διώχνει.

Στο τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Κηφισιά αναδείχθηκε πανάξια κυπελλούχος για το 2017-2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος και των δύο ομάδων στις κερκίδες έδωσε χρώμα στην αναμέτρηση, με πολλά παιδάκια να αφήνουν μια υπέροχη ανάμνηση με τα γέλια τους και τις φωνές τους.

Κηφισιά (Ηλίας Καλοπήτας) : Βαμβακάς, Τσερεκέζος (80′ Έσλερ), Σκουλουδάκης (46′ Ρeντζής),Μεϊμάρογλου, Καρακώστας, Τζέλη, Τεγούσης, Αυγουστάτος (46′ Τσαφταρίδης) Καιμακαμούδης, Παναγιωτόπουλος (74′ Ζέλο) Χαραλάμπους

Αγία Παρασκευή (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) : Τικταπανίδης, Χατζίου, Σκλαβενίτης (60′ Μπαρδούσης), Βελέντζας, Μαυροματάκης, Τσοπανάκος (66′ Μπαλατσούρας), Τζίτζης, Κοβάνης, Λαζόπουλος (76′ Ντιντίφας), Παναγόπουλος, Παπαευθυμίου (60′ Δρόσης )

Related posts

Ντουμπλάρισμα ο Ήφαιστος

abola10

Δελτία Προπονητών (03/9/2019 13:15) ΕΠΕΙΓΟΝ!

Abola Newsroom

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ρένος Γιαμπουράς