free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακουλέας: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε για τη σωτηρία»

Το στίγμα του για την προσπάθεια της ομάδας του με φόντο την σωτηρία, έδωσε ο τεχνικός του Φωστήρα Ηλιούπολης Παύλος Κυριακουλέας. 

 

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό του βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής μέχρι το .. επόμενο πραγματοποίησε ο Φωστήρας Ηλιούπολης με την εκτός έδρας νίκη του επί της Αθηναϊδας με 3-1. 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στους «κιτρινόμαυρους» να φτάσουν τους 27 πόντους στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας και να κρατούν σφιχτά στα χέρια τους τη 13η θέση. 

 

Ο τεχνικός ηγέτης Παύλος Κυριακουλέας στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να αναδείξει την πίστη, αλλά και το καθεστώς διαρκούς εγρήγορσης που  επικρατεί στην ομάδα του. Με φόντο την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής.

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Αθηναϊδας, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση, Ήρθε να αποτελέσει τη συνέχεια της αξιοπρόσεκτης εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα μας στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουμε δώσει.Το πρώτο γρήγορο γκολ, που πετύχαμε μας απελευθέρωσε, με άμεση συνέπεια το πρώτο 20λεπτο να μας βρει να προηγούμαστε 0-3 και να θέτουμε τις βάσεις για τη νίκη μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου κόουτς του Φωστήρα Ηλιούπολης, για να προσθέσει: 

 

«Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση να παλεύουμε για τη σωτηρία, ευελπιστώντας ότι το τέλος της χρονιάς θα μας βρει να έχουμε πετύχει τον στόχο μας Ήδη το μυαλό, η σκέψη μας και η προσοχή αμς επικεντρώνεται στο επόμενο νέο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Πρόκειται για μία έμπειρη και ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα και θα πρέπει από την πλευρά μας να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα εκείνα τα στοιχεία, που θα μας χαρίζουν ένα θτικό αποτέλεσμα»

 

 

Related posts

Πρόσθεσε ποιότητα με τον Πάρη Δανασή ο ΠΑΟ Ρουφ

Κιλιμτζίδης: «Μόνο κέρδος θα έχουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Ματσάρα στην Ηλιούπολη!Πρωταθλητής και με τη βούλα ο «Φονέας»!