free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανούσος: «Ο διαιτητής μας απέβαλε παίκτες που δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια»

Την δική του θέση για τα γενικευμένα επεισόδια, που ακολούθησαν με τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αττικό, έδωσε ο Πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μανούσος. 

 

 

 

«Πύρρεια» αποδείχθηκε για τον Υμηττό η πολύ σημαντική του εκτός έδρας νίκη επί του Αττικού με 2-1, με την οποία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια, που επιχειρεί για την εξασφάλιση της παραμονής του στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. 

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός των εκτεταμένων επεισοδίων, που εκτυλίχθηκαν δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της λήξης του ρέφερι Απόστολου Ανδρουτσόπουλου, όπου ένας όμιλος παικτών … ήρθε στα χέρια!.

Με άμεση συνέπια από πλευράς νικητών να παρατηρηθούν με κόκκινη κάρτα οι Ευάγγελος – Νεκτάριος Μπούκης και Παναγιώτης Λιάπας, παίκτες ιδιαίτερα σημαντικοί για το ρόστερ της ομάδας. 

Τη ίδια στιγμή την κόκκινη κάρτα για τον ίδιο λόγο αντίκρυσαν οι Έκτορας Κουτσούκης, Γιώργος Γερακάρης και Θωμάς Ζησιμόπουλος από πλευράς Αττικού. 

Ο Πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μαούσος έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, όσον αφορά την αίτία των επεισοδίων: 

«Μετά την λήξη του αγώνα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, είδαμε το νούμενο οκτώ του Αττικού (σ.σ. εννοεί τον Γερακάρη) μαζί με ορισμένους άλλους συμπαίκτες του να κινούνται απειλητικά προς τους ποδοσφαιριστές μας και να ακολουθεί ένας πραγματικός χαμός. Θεωρώ ότι ο διαιτητής, ο οποίος στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν σχετικά καλός, στον πειθαρχικό έλεγχο έχασε την .. μπάλα  δείχνοντας την κόκκινη κάρτα σε δύο παίκτες μας που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα γεγονότα. Παίκτες που αποτελούν πολύ βασικά εργαλεία για την ομάδα μας»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Η σεζόν είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στον Παράδεισο Αμαρουσίου και τη νέα σεζόν ο Συμιτζόγλου

admin

«Προχωράμε παρακάτω!»

Kώστας Παλαιολόγος