free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συγκεντρωμένοι στην Ρόδο για τον «τελικό» με Ιωνικό Νικαίας

Την Κυριακή ο Α.Σ. Ρόδος έκανε το… καθήκον του επικρατώντας με σκορ 4-0 του Α.Ο. Ζευγολατιού στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες του για την εξασφάλιση της παραμονής.

Πλέον τα «ελάφια» έχουν αφήσει πίσω τους την συγκεκριμένη αναμέτρηση και έχουν επικεντρωθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό Νικαίας, που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί τελικός, καθώς με νίκη ή ισοπαλία οι «πράσινοι» εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, «ρίχνοντας στον γκρεμό» τους Νικαιώτες.

Ο προπονητής Τίμος Καβακάς εκτός από αγωνιστικά, προσπαθεί να προετοιμάσει και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, καθώς η πίεση στο γήπεδο της Νίκαιας θα είναι μεγάλη, και θα πρέπει να καταπολεμήσουν, ενώ θα υπάρχει και το άγχος για το αποτέλεσμα. Όλα αυτά ο έμπειρος τεχνικός θέλει να τα γυρίσει υπέρ της ομάδας του, προκειμένου οι αθλητές να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους για να οδηγηθούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με το πρόγραμμα, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Εκτός πλάνων του Τίμου Καβακά είναι ο Στέλιος Νάκας που έχει τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο ( μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού), ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Σταμάτης Καντιμοίρης που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι και υποβάλλεται σε θεραπείες.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού για να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις των «ελαφιών» θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, καθώς το παιχνίδι με τον Ιωνικό θα οριστεί από την ΕΠΟ για το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η αποστολή του Α.Σ. Ρόδος να αναχωρήσει για την Αθήνα, την Παρασκευή.

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Νέο τεστ το Κερατσίνι απέναντι στην Ερμιονίδα

Abola Team 3

Τέλος ο Ταβλαδωράκης από τα Ζωνιανά

Abola Team 2

Έμεινε και ο Σκουλέτης στα Ζωνιανά

Abola Team 2