free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τζανής: «Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους του ΠΟΑ»

Πλησιάζει η μέρα του Τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ καθώς την προσεχή Κυριακή στις 17.00 ο ΠΟΑ θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΝΟΜ  στο Τυμπάκι.

 

Ο έμπειρος παίκτης της ομάδας του Ατσαλένιου, Μηνάς Τζανής, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για τον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με τον ΠΑΝΟΜ, το πρωτάθλημα της Γ εθνικής (8ος Ομιλος), το ντέρμπι των πρώην ομάδων του, ΟΦΗ – Εργοτέλης αλλά και για τον κόσμο του ΠΟΑ.

 

Αναλυτικά όσα είπε o Μηνάς Τζανής στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

 

Για τoν Τελικό του Κυπελλου ΕΠΣΗ (25/3) με τον ΠΑΝΟΜ 

 

«Θέλουμε το Κύπελλο. Ο ΠΟΑ είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας αλλά και ο ΠΑΝΟΜ είναι μία δυνατή ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ. Θα γίνει ένα δυνατό ματς, ένας ωραίος Τελικός. Θεωρώ οτι θα το πάρει ο ΠΟΑ. Δεν μας νοιάζει αν έχει ή δεν έχει παράταση, καθώς θα προσπαθήσουμε από το ξεκίνημα να δείξουμε οτι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Αποκλείσαμε τον Ηρόδοτο κερδίζοντας τον στην έδρα του και αποδείξαμε οτι εμείς ήμασταν το φετινό φαβορί καθώς είμαστε και ο πολυνίκης του θεσμού. Εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες και μπαίνουμε με την ίδια σοβαρότητα στα ματς. Θα δουλέψουμε όλες αυτές τις μέρες και θα το πάρουμε».

 

Για το γεγονός οτι θα γίνει στο Τυμπάκι

 

«Αυτή την απόφαση την ξέρουν οι αρμόδιοι. Εμείς θα παίζαμε όπου και να μας έλεγαν. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος μας στο γήπεδο και θα έρθει όπως πάντα. Μπορεί να είναι σχετικά μακριά από το Ηράκλειο αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους του ΠΟΑ».

 

Για  την «μάχη» της παραμονής

 

«Ο ΠΟΑ θα σωθεί. Είτε χρειαστεί να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ηλυσιακό εμείς θα μείνουμε γιατί το αξίζουμε. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Υπάρχει μία πικρία καθώς ο ΠΟΑ δεν έπρεπε να κινδυνεύει».

 

Για το ματς με τον Ηρόδοτο (0-1)

 

«Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι. Ο Ηρόδοτος με μία φάση, σκόραρε και πήρε την νίκη.  Γι΄αυτό στενοχωρηθήκαμε. Ήταν ένα ματς διαφήμιση για την πόλη μας και τους φιλάθλους μας. Οι φίλαθλοι του ΠΟΑ έδειξαν την φιλοσοφία της ομάδας και το ήθος τους. Η φιλοξενία μας ήταν η καλύτερη. Άλλωστε δεν αξίζει να μαλώνουν ομάδες του ίδιου τόπου και όχι μόνο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ο Ηρόδοτος ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και δίκαια πήρε το πρωτάθλημα. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου. Θα είναι καλό για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο».

 

Για το αν ήταν πετυχημένη η χρονιά για τον ΠΟΑ

 

«Άσχετα αν πάρουμε ή όχι το Κύπελλο εγώ θέλω να βλέπω τον ΠΟΑ πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο. Έτσι τον έχω μάθει και τον έχω αγαπήσει. Θεωρώ οτι ήταν μία μεταβατική χρονιά για μας. Ο χρόνος θα δείξει αν η ομάδα θα βρεθεί εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

 

Για την επιστροφή του στην ομάδα

 

«Επέστρεψα στο δεύτερο σπίτι μου. Στην οικογένεια μου. Είμαι ένα παίκτης που μεγάλωσα στον ΠΟΑ. Γύρισα για να βοηθήσω και το έχω ξανά κάνει. Όποτε μου ζητήσει κάτι ο ΠΟΑ θα το κάνω. Ήρθα για να ξαναδώ ψηλά τον ΠΟΑ. Η ομάδα ανέκαθεν έβγαζε παίκτες αι αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση της. Οι Ακαδημίες του ΠΟΑ είναι παράδειγμα για όλες τις ομάδες».

 

Για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής (8ος ομιλος)

 

«Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα. Πού μικρό και θα έχουμε αγωνιστική απραξία πολλούς μήνες από την 1η Απρίλη. Αυτό θα πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πιο πολλές οι ομάδες και αυτό ήταν καλύτερο για όλους».

 

Για το αν επηρέασε την πορεία του ΠΟΑ στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο

 

«Όχι. Στο κύπελλο άλλωστε κάναμε ροτέϊσον και έπαιζαν άλλα παιδιά. Δεν είχαμε έξτρα επιβάρυνση ούτε αποπροσανατολισμό. Η ομάδα ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα αλλά μετά έκανε… κοιλιά. Δεν φταίει το Κύπελλο για αυτό. Η ομάδα όμως έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε τα ματς που έπρεπε».

 

Για το Σαββατιάτικο ματς ΟΦΗ – Εργοτέλης, ομάδες που έχει αγωνιστεί 

 

«Είναι ένα ντέρμπι. Ο ΟΦΗ παίζει στην έδρα του και έχει καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την περίοδο. Θεωρώ οτι θα βγει στην Σούπερ Λιγκ. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και αξίζει την άνοδο. Παίζει και ωραία μπάλα. Είναι καλύτερος και από τον Αρη, που είναι αήττητος, μην ξεχνάμε οτι έχει εννέα σερί νίκες. Έχει προβάδισμα νίκης. Ο Εργοτέλης παίζει ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ο προπονητής του ξέρει αν του ταιριάζει αυτό. Πιστεύω οτι δεν είναι για να πέσει. Θα γίνει ένα ωραίο ματς».

 

Για τα όσα γίνονται τελευταία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο

 

«Δεν είναι ευχάριστα όλα αυτά που γίνονται. Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι φίλαθλοι και οι παράγοντες. Το ποδόσφαιρό είναι διασκέδαση και αυτό το έχουμε ξεχάσει. Πρέπει να βλέπουμε τα θετικά και όχι τα αρνητικά. Άκουσα μία συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη και συμφωνώ μαζί του. Το ποδόσφαιρο έχει «χαλάσει». Αλλιώς ήταν όταν πρώτο ξεκίνησα να παίζω μπάλα. Όλα είναι θέμα παιδείας».

 

Για το αν έχει σκεφτεί την νέα χρονιά

 

«Το μόνο που με νοιάζει είναι να έχω την υγεία μου. Όταν τελειώσει η σεζόν θα δούμε. Βλέποντας και κάνοντας που λέμε».

 

Για τον κόσμο του ΠΟΑ

 

«Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη. Έχει ήθος. Μας βοηθάει πάρα πολύ και θα πάρουμε το Κύπελλο για να το του αφιερώσουμε. Είναι υποχρέωσή μας».

Related posts

Επέστρεψε στην Χαλκίδα ο Ταυταρίδης

Abola Team 2

Άξια πρωταθλήτρια Ηλείας και άνοδο στη Γ’ Εθνική η Νίκη Τραγανού

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Τα ματς της 7ης (9ης-2ος όμιλος) αγωνιστικής

admin