free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μπαλόπουλος: «Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης!»

Στις πτυχές που οδήγησαν την Κηφισιά 2010 στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Μάριος Μπαλόπουλος.

 

 

 

 

 

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας γρηγορότερα από κάθε άλλη ομάδα, η οποία μετέχει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣΑ πανηγύρισε η Κηφισια΄2010 την περασμένη Κυριακή, χάρη στο επιβλητικό 4-1 επί του Πλάτωνα! 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων, το οποίο έκοψε πρώτο το νήμα στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ εξασφαλίζοντας από τα … μέσα Μαρτίου την άνοδό του στην Β’ Κατηγορία, συνιστά τη μοναδική μέχρι στιγμής ομάδα της ΕΠΣΑ ,μ που δεν ε΄χει γνωρίσει την ήττα, αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο 

Καταλυτικό ρόλο στην φετινή ξέφρενη πορεία της έχει διαδραματίσει ο τεχνικός Μάριος Μπαλόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος έχει προσφέρει στον σύλλογο από το πόστο του ποδοσφαιριστή επί σειρά ετών, ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι τα ηνία των «κυανόλευκων», οδηγώντας την ομάδα σε μία ξέφρενη πορεία, η οποία αναδεικνύει σε όλη της την μεγαλοπρέπεια την ποιτική δουλειά σε βάθς που γίνεται σε όλους τους τομείς 

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής κούρσας της Κηφισιάς 2010 ,ΜάριοςΜπαλόπουλος ανέλυσε πτυχές που οδήγησαν την ομάδα ου σε αυτή την άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος: 

«Καταρχάς θα ήθελα να τονίσω ότι η Κηφισιά 2010 είναι μία ομάδα ιδιαίτερα γνώριμη για εμένα, αφού απο το 2003 προς΄φερω αρχικα΄ως παίκτης ανελλιπώς τις υπηρεσίες μου και γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις. 

Το περασμένο καλοκαίρι που προσφέρθηκε η δυνατότητα να αναλάβω ως πρώτος προπονητής. Έμοιαζε μ’ ένα βουνό η ανάληψη των τυχών της ομάας, η οποία λιθαράι –λιθαράκι, έχτιζε χαρακτήρα μέσα στη σεζόν. Το πλέον βασικό για εμένα ήαν να διαχειριστώ τους παίκτες μου. Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που είνα συμπαίκτης επί σειρά ετών με κάποιους ποδοσφαιριστές τώρα να τους μιλάει με τον μανδύα του προπονητή και να προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό από αυτούς» ήταν η αρχική τοποθέτηση του νεαρού τεχνικού ηγέτη, για να προσθέσει,αναφερόμενος στους τομείς, που συνέβαλαν, ώστε η ομάδα του να διαγράψει αυτή την εκπληκτική κι αήττητη πορεία: 

«Στο ξεκίνημα της εζόν προσπαθήσαμε όλοι μα ςνα έχουμε το κεφάλι χαμηλά. Με μότο την σκληρή δουλειά, την πίστη κι αφοσίωση το αγωνιστικό μας πλάνο, αλλά και η πολιτική μα ςνα μη λέμε παχιά και μεγάλα λόγια, θεωρώ ότι έθεσαν τις υγιείς βάσεις για την παραπέρα πορεία μας. 

Στις πρώτες αγωνιστικές και μετά τις πρώτες επιτυχίες, προέτρεψα τους ποδοσφαιριστές μου να συνεχίσουν να είναι ταπεινοί και να δουλεύουν συνεχώς, αναζητώντας πάντα το κάτι καλύτερο, την άμεση βελτίωση. Το γεγονός ότι η ομάδα μας συνδυάζει νίκες με όμορφο ποδόσφαιρο, σαφέστατα με ικανοποιεί απόλυτα, δεδομένου ότι τώρα πλέον απολαμβάνουμε τους καρπούς της δουλειάς που έχει προηγηθεί. 

Το πλέον σημαντικό στοιχείο, το οποίο μας χαρακτηρίζει, είναι ότι νιώθουμε και λειτουργούμε σαν ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό για συλλόγους,. Ποθυ θέτουν υψηλούς στόχους. Ειλικρινά, θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τους παίκτε ςμου γι αόλα όσα έχουμε καταφέρει φέτος»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μικρή γιορτή στον Κεραμεικό

Abola Team 3

«Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα»

Kώστας Παλαιολόγος

Τον γκολκίπερ Χρήστο Νικολάου πήρε ο Νεοπεντελικός

Abola Team 3