free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Ευκαιρία να ανασυνταχθούμε»

Το σύνθημα για άμεση ανασυγκρότηση έδωσε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς ενόψει της καθοριστικής συνέχειας, που περιμένει την ομάδα του.

 

 

 

Ακόμη προσπαθούν να … μαζέψουν τα κομμάτια τους στα Μελίσσια, μετά τη συντριβή που γνώρισε η ομάδα από τον Άγιαξ Ταύρου με 7-0 .

 

Άπαντες στο στρατόπεδο των βορείων προαστίων έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της όλης κατάστασης, συν του γεγονότος ότι ακολουθούν επτά καθοριστικές αγωνιστικές στις οποίες καλούνται να παίξουν τα … ρέστα τους για παραμονή στην Β’ ΕΠΣΑ

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Μπουγά , ο οποίος έσπευσε να δώσει το σύνθημα για την ανασυγκρότηση:

 

«Προερχόμαστε από ένα πολύ κακό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα που πρωταγωνιστεί, όπως είναι ο Άγιαξ Ταύρου. Θεωρώ ότι η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε στο καλύτερο χρονικά σημείο, διότι θα μας δώσει την ευκαιρία να ανσυνταχθούμε και α προετοιμαστούμε κατάλληλα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει.

 

 Έχουμε μπροστά μας επτά τελικούς , αρχής γενομένη από αυτόν κόντρα Αστέρα Ζωγράφου, στους οποίους καλούμαστε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Αρχικά για την αξιοπρέπειά μας και δεύτερο για την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την παραμονή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και κάθε αγωνιστική επιφυλάσσει εκπλήξεις, Οφείλουμε να βρεθούμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παρελθόν ο Σταματάκης από τον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Στόχος η διαρκής αγωνιστική βελτίωση»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος»