free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Είχε .. Τζέιμς ο Παναθηναϊκός!

 

Με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Μάικ Τζέιμς, οι «πράσινοι» απέδρασαν από το «Nokia Arena» με 76-75 και πλέον ελπίζουν ακόμη και για το πλεονέκτημα έδρας. 

 

 

 

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και … ήρωα της τελυταίς στιγμής τον μάικ Τζέιμς, ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Τελ Αβίβ (75-76) κι έκανε αποφασιστικό βήμα για το καλύτερο δυνατό πλασσάρισμα, που αναζητεί, ενόψει των επερχόμενων πλέι – οφ της Ευρωλίγκα 

Πάνω που ο Παναθηναϊκός πήγε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι (χάρη στο οδυνηρό λάθος του Παππά που «μετουσίωσε» σε τρίποντο ο Ρολ), ο Αμερικανός «σφράγισε» την τρομερή εμφάνισή του στο Ισραήλ με καλάθι 5,6” πριν το τέλος, χαρίζοντας μεγάλο διπλό στον Εξάστερο με 76-75!

 

Κάπως έτσι, το τριφύλλι ανέβηκε στο 17-11 και παραμένει ζωντανό στο κυνήγι της τετράδας, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Κι αυτό γιατί ισοβαθμεί με τη Ρεάλ, αλλά θέλει μία ήττα της στα τελευταία δύο παιχνίδια, με τη βασίλισσα να παίζει στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα και με τη Μπάμπεργκ στη Μαδρίτη.

 

Απίστευτος ο… λυτρωτής των πρασίνων, ο οποίος σταμάτησε στους 27 πόντους (4 ασίστ, 4 κλεψίματα), βγαίνοντας μπροστά και στα δύσκολα προς το φινάλε της αναμέτρησης. Εκπληκτικός ο άχαστος Βουγιούκας με 16 πόντους (6/6 δίποντα, 4/4 βολές), 9 Σίνγκλετον με 10 ριμπάουντ, 10 πόντους έβαλε ο Καλάθης που αν και δεν ήταν στα… υψηλά στάνταρ του, έβαλε τις «πινελιές» του όποτε χρειάστηκε. «Εκτός κλίματος» ο Γκιστ, αρνητικός ο άποντος Ρίβερς που είχε 0/8 σουτ, 0/2 βολές.

 

Από πλευράς ηττημένων, 19 πόντους σημείωσε ο Κέιν, 14 ο Κόουλ, «εξαφανισμένος» ο Τζάκσον, ενώ ο Τόμας πρόσθεσε 8, ωστόσο ήταν και ο μοιραίος αφού αστόχησε από μέση απόσταση στην εκπνοή για τη νίκη.

 

 

 

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 41-35, 58-56, 75-76

 

Related posts

Τα 50 πιο θεαματικά τρίποντα του ΝΒΑ! (vid)

Abola Team 2

Ξανά Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός!

Kώστας Παλαιολόγος

Το 1-0 ο Ολυμπιακός 63-58 τον Παναθηναϊκό

Abola Team 2