free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Πρόκληση το ματς με Αγίους Αναργύρους»

Στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν στο Παλαιό Φάληρο την αναμέτρηση με τους πρωτοόρους του πρώτου ομίλου, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Γαζής.

 

 

 

Με την αποφασιστικότητα στα ύψη, το Παλαιό Φάληρο θέτει στην τελική ευθεία την προετοιμασία του για τις ανάγκες της σαββατιάτικης εντός έδρας αανμέτρησή του απέναντι στους Αγίους Αναργύρους. 

Το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων προέρχεται από την πολύ ικανοποιητική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων, παιχνίδι στο οποίο ηττήθημε με 2-1 δεχόμενο το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση στο 81ο λεπτό. Γεγονός το οποίο έχει οπλίσει με περίσσια  αυτοπεποίθηση τους παίκτες, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή: 

« Προετοιμαζόμαστε με ιδιαίτερη προσήλωση για το επόμενο καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στους Αίους Αναργύρους. Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο του ομίλου, γεγονός το οποίο αποτελεί πρόκληση για την ομάδα μας, ωστ΄σο, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και αυτό θα πράξουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτε και η έλλειψη άγχους, θεωρώ ότι θα αποτελέσει τον καλύτερο οδηγό για την ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό»

 

Με αισθητές ελλείψεις θα παραταχθεί το Παλαιό Φάληρο απέναντι στους Αγίους Αναργύρους, δεδομένου ότι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Φίλιππος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Κίλιας και Μάριος Τοπάλι.

 

 

 

  

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής (23/2)

Abola Team

Ευχαριστούν το Μικρασιατικό για τη φιλοξενία οι Τράχωνες

abola10

Τα αυριανά (4/3/20) ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Newsroom