free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Παίζουμε την μισή παραμονή με Τερψιθέα!»

Στην κρισιμότητα της επερχόενης αναμέτρησης με την Τερψιθέα αναφέρθηκε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.  

 

 

 

 

 

Με το αίσθημα της μεγάλης … χαμένης ευκαιρίας υποδέχθηκαν στον Μικρασιατικό το ισόπαλο χωρίς τέρματα αποτέλεσμα που έφεραν την περασμένη αγωνιστική απέναντι στους Τράχωνες 

Αποτέλεσμα το οποίο απέτρεψε την δυνατότητα στο ιστορικό σωματείο της Καισαριανής να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός Κώστας Σταμπουλίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσενα δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

 

«Στην αναμέτρηση με τους Τράχωνες δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ την υπεροχή μας. Δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη απέναντι σε μία ομάδα, η οποία βρίσκεται ψηλότερα από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον οφείλουμε να παλέψουμε με ακόμη  μεγαλύτερο πάθος για τη επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της παραμονής» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Σταμπουλίδη, για να προσθέσει

 

«Η όλη μας προσοχή πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Τερψιθέα, στο οποίο κυριολεκτικά παίζουμε την μισή παραμονή, δεδομένου ότι ο αντίπαλός μας έχει θέσει τους ίδιους στόχους. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι. Θέλουμε η υπόθεση σωτηρία να εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές μας δυνάμεις και να μη είναι συνάρτηση αποτελεσμάτων άλλων αναμετρήσεων»

 

 

 

Related posts

Τρανός: «Έτοιμοι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Kώστας Παλαιολόγος

Χατζηαλέξης: «Μόνο νίκες μέχρι τον … τελικό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ντούβλης: Ο ΓΣ Αργυρούπολης είναι η ομάδα της καρδιάς μου!

abola10