free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Παίζουμε με τον πρωτοπόρο κι αυτό τα λέει όλα!»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που συγκεντρώνει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό, εστίασε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης. 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη και με την δίψα για επιτυχίες να ξεχειλίζει, ολοκληρώνει ο Πανερυθραϊκός την προετοιμασία του ενόψει της ιδιαίτερα απαιτητικής αναμέτρησης κόντρα στον πρωτοπόρο Χαραυγιακό. 

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Αντώνης Τσιμπάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας που καλείται να αντιπαρέλθει η ομάδα του, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο δημοφιλές και ιδιαίτερα φιλόδοξο σωματείο της Ηλιούπολης 

«Συνεχίζουμε τη μεθοδική δουλειά, με στόχο να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και με περισσότερο πάθος απέναντι στον Χαραυγιακό. Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο του ομίλου κι αυτό νομίζω ότι από μόνο του τα λέει όλα, όσον αφορά τις δυσκολίες που καλούμαστε να ξεπεράσουμε. Παίζουμε με μία ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα, που έχει θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα και από την πλευρά μας οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μα, να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αν δείξουμε προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλάνο, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό από την αναμέτρηση»

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Όταν τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν”

abola10

Ξεσηκωμός στο Χαϊδάρι!

Abola Team

Φωστήρας – Ρουφ 2-0