free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Το στίγμα του για την κρίσιμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην φετινή ομάδα της Κηπούπολης. 

Ο νεοφώτιστοι του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποιούν εξαίσια πορεία , η οποία τους έχει φέρει εκ του ασφαλούς  στην τετράδα του ομίλου, αναδεικνύοντας πτυχές του μεγαλείου τους.

 

Γεγονός το οποίο έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό ηγέτη Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής: 

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εν γένει παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου αντιμετωπίζουν με το ίδιο πρίσμα όλα τα παιχνίδια, δείχνουν πολύ ανταγωνιστικοί και προσπαθούμε χωρίς άγχος να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε, αναδεικνύοντας πτυχές της δουλειάς μας.  Αυτό, που προέχει γα την ομάδα μας είναι να συνεχίσουμε να δείχνουμε πολύ καλό πρόσωπο μέχρι το τέλος και να προσπαθούμε να μείνουμε κοντά στην κορυφή. Ξεκάθαρος στόχος μας, είανι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

 

Την ευκαιρία να διαγνώσει τον βαθμό αγωνιστικής ετομότητα ςόλων του των παικτών, είχε ο τεχνικός της Κηπούπλης Δημήτρης Φιλίποπυ στο προπονητικό δίτερμαμε την γειτονική Ανθούπολη,. Στο φιλικό που δεν κρατήθηκε σκορ, η τενχική ηγεσία έμινε απολυτα ευχαριστημένη από την προσήλωση και τη συνέπεια των παικτών

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ραφαηλίδης: «Δεχόμαστε τρομερό κυνηγητό από τους διαιτητές!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ισοπαλία και παραμένουν δεύτερα τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

Ιπποκράτης: Έδωσε τα χέρια με τον Σοϊλέ

Abola Team