free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Χλοψιούδης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Το σύνθημα για μία επιτυχημένη πορεία μέχρι το τέλος, έδωσε ο τεχνικός του Ηρακλή Περιστερίου Πασχάλης Χλοψιούδης.

 

 

 

 

Η φάση του 88ου λεπτού από την οποία προέκυψε το αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Αστέρα Εξαρχείων και με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 ακόμη … στροβιλίζει στο μυαλό όλων στον Ηρακλή Περιστερίου. 

Άπαντες στο στρατόπεδο των δυτικών προαστίων προσπαθούν να βρουν το …σκεπτικό της απόφασης του διαιτητή Γιάννη Σύψα, ο οποίος υπέδειξε με ιδιαίτερη … ευκολία την εσχάτη των ποινών αποτρέποντας από την ομάδα τους τη δυνατότητα να φύγει νικήτρια από την έδρα του Αστέρα Εξαρχείων. 

Πλέον, το συγκεκριμένο παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και αυτό που προέχει, είναι η συνέχεια. Με τον τεχνικό ηγέτη Πασχάλη Χλοψιούδη, να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στις πέντε τελευταίες και ιδιαίτερα καθοριστικές αγωνιστικές που απομένουν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον Άτλαντα Κυψέλης, Μία ομάδα νεανική και ιδιαίτρα ποιοτική, που επιδεικνύει πολύ καλό πρόσωπο και αρέσκεται αν παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Από την πλευρά αμς είμαστε διατεθειμ΄νοι να παλέψουμε για την καλύτερη δυαντή πορεία και αν φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Με ανατροπή διατήρησε το αήττητο ο Γκυζιακός (3-2)

Abola Team

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team