free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εξασφάλισε την παραμονή του ο ΟΦ Ιεράπετρας με το 5-0 επί της Κηφισιάς που υποβιβάζεται

Ο ΟΦ Ιεράπετρας επικράτησε με το επιβλητικό 5-0 της Κηφισιάς που υποβιβάζεται και εξασφάλισε την παραμονή του στην Γ’ Εθνική.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ο Κορέτα με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Ντιατά ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0 για την Κρητική ομάδα.

 

Στο 5′ ο Κόρετα έκανε την προβολή όμως ο Κυρίτσης μπλόκαρε, ενώ στο 16′ ο Καιμακαμούδης σούταρε μέσα από την περιοχή η μάλα κόντραρε στο Κορομηλά και πέρασε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης ο Τζέλι μετά την εκτέλεση του Καραμπά έπιασε την κεφαλιά όμως προηγήθηκε επιθετικό φάου.

 

Στο 20′ εγινε το 2-0 για την Ιεράπετρα όταν ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μούτσα και με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

 

Στο 80′ έγινε το 3-0 από τον Μπλέντι για τον ΟΦΙ, με τον Παπαδόπουλου στο 80′ και τον Μπλέντι στο 90′ να διαμορφώνουν το τελικό 5-0.

 

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Καραγιάννης, Πιθαρούλης, Κορομηλάς, Πετάσης, Μπλέντι,Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος, Κορέτα.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπητάς): Κυρίτσης,Τσερκέζος, Καραμπάς, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμαρόγλου, Τσαφταρίδης, Τζέλη, Καϊμακαμούδης, Ζέλο, Ρέντζης

Related posts

Ξεφεύγει ο Ηρόδοτος, 1-0 τον Φωστήρα

Abola Team 2

Η αποστολή της Παλαιόχωρας για το ματς με Ο.Φ.Ιεράπετρας

Abola Team 2

Οι σκόρερ του 3ου ομίλου στην Γ’ Εθνική

Abola Team 2