free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ελπίδες για τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής μετά το 4-1 επί της Τριγλίας Ραφήνας

Τεράστια νίκη για τον Διαγόρα επί της Τριγλίας με 4-1 στην Αγία Παρασκευή, με τις ελπίδες παραμονής να είναι ζωντανές. Η ομάδα της Λέσβου έφτασε στο τρίποντο με ολική ανατροπή στην επανάληψη.

 

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τζόρνταν απείλησε για τον Διαγόρα, αλλά το σουτ με το αριστερό κατέληξε στην αγκαλιά του Ζώντος. Στο 4′ όμως, από το λάθος του Ρέτζου, ο Βουτσιώτης σέντραρε προς το πέναλτι και ο Βουτσιώτης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1 για την Τριγλία Ραφήνας. Η ομάδα της Λέσβου δυσκολευόταν να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή και χαρακτηριστικό είναι ότι γεγονός ότι απείλησε στο 21′ σε γυριστό σουτ του Τζόρνταν, με τον νεαρό Γάλλο να υποδεικνύει βέβαια σε θέση οφσάιντ. Στο 29′ ο Ντάφλας επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, αλλά ο Χάϊρο μπλόκαρε σταθερά. Ανάλογη εξέλιξη είχε ένα ακόμα σουτ του Ντάφλα, στην κίνηση μάλιστα με τον Μεξικανό τερματοφύλακα του Διαγόρα να μην αιφνιδιάζεται. Παρότι οι παίκτες του Φώτη Θανέλλα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έδειχναν εγκλωβισμένη και μοιραία πήγαν με το 0-1 στα αποδυτήρια.

 

Με την επανέναρξη ο Διαγόρας επιτέθηκε μαζικά και μόλις στο 46′ ο Τσομπανέλλης πέρασε από τα δεξιά, γυρίζοντας την μπάλα στην καρδιά της περιοχής και ο Λαζαρίδης με βολέ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1. Η Τριγλία προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, αλλά το σουτ του Ντάφλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Χάιρο.

 

Η ορμή της ομάδας της Αγίας Παρασκευής ήταν τέτοια όμως, που έφτασε στην πλήρη ανατροπή στο 50ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Τζόρνταν και καταπληκτική κεφαλιά του Τσομπανέλλη ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες του Φώτη Θανέλλα πήραν ψυχολογία και έμοιαζαν ασταμάτητοι.

 

Στο 54′ εγινε και το 3-1 με μακρινό σουτ του Αχείμαστου, σκορπώντας θύελλα ενθουσιασμού στις κερκίδες. Στο 56′ ο Διαγόρας κέρδισε έμμεσο φάουλ, αλλά το σουτ του Λαζαρίδη κόντραρε στα σώματα. Ακολούθησαν δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες με Τζέκα (59′) και Τζόρνταν (60′), όμως ο Ζώντος απέκρουσε εντυπωσιακά και στις δύο περιπτώσεις. Στο 70′ ο Τζέκα βγήκε τετ α τετ με τον Ζώντο, αλλά το πλασέ του με το εξωτερικό βρήκε πάνω στον τερματοφύλακα.

 

Ο Διαγόρας ήταν απόλυτος κυρίαρχος και στο 75′ έφτασε στο 4-1 με πλασέ του Μαλακού, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Στο 85′ ο Κίστα σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Ζώντος έδιωξε σε κόρνερ.

 

Συνθέσεις:

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Φ. Θανέλλας): Χάϊρο, Τοπάλι Στάτης, Μέρο, Ρέτζος, Αχείμαστος (90′ Σεφουλάι), Λαζαρίδης (71′ Κίστα), Μαλακός (79′ Χριστόφ), Τζέκα, (79′ Δ. Παρέλης), Τσομπανέλλης, Τζόρνταν

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Ζώντος, Καμβύσης, Βατίστας, Μακρής, Καραγιάννης, Μαραθωνίτης, Κότσι, Κατσάβριας (69′ Ινγκλαντίν, 87′ Κοντούλης), Αμπντουραχμάνι, Ντάφλας, Βουτσιώτης (63′ Ζαφειρόπουλος)

 

Πηγή: sportlesvos

Related posts

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου (Κυριακή 28/5) στην Γ’ Εθνική-Αντίπαλοι Καραϊσκάκης και Αχαϊκή

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Νίκη ανόδου ο Παναργειακός (0-1)

Abola Team

Την Δευτέρα 18/9 η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3