free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιλιμτζίδης: «Δίνουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι»

Στην κρισιμότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ηλιούπολη εστίασε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Τάσος Κιλιμτζίδης. 

 

 

 

 

  

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από την σπουδαία νίκη επί του Πανερυθραϊκού με 1-0, η ΑΕ Χαλανδρίου θα παραταχθεί απέναντι στην Ηλιούπολη. 

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την συγκεκριμένη εκτός έδρας αναμέτρηση, με τον προπονητή Τάσο Κιλιμτζίδη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα 

Με τον έμπειρο τεχνικό να στέκεται στις ιδιαιτερότητες όχι μόνο του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά της καθοριστικής συνέχειας: 

«Η ομάδα μας προέρχεται από μία πολύ σημαντική νίκη επί του Πανερυθρίκού, η οποία ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των παικτών ενόψει της καθορισιτκής συνέχειας. Η προσοχή μας πλέον έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Ηλιούπολη. Ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο, από το οποίο εφόσον καταφέρουμε να έχουμε κάποιο βαθμολογικό όφελος, εκτιμώ ότι θα έχουμε πραγματοποιήσιε ακόμη ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής. Θεωρώ ότι στις δύο, τρεις επόμενες αγωνιστικές θα έχουμε την ευκαιρία να κλειδώσουμε τη σωτηρία ακι είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε και αν διεκδικήσουμε μία καλή πορεία στο ρπωτάθλημα»

 

Related posts

«Μπαμ» με Τσούκη ο ΑΟ Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΡΟΥΦ 1-1

abola10

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 1–0

abola10