free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Bγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Στην χρησιμότητα του φιλικού με την Χρυσούπολη, εστίασε ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος. 

 

 

 

 

Την ευκαιρία να εξάγει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των περισσότερων ποδοσφαιριστών του, είχε ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος στο προχθεσινό φιλικό με την Χρυσούπολη. 

Απέναντι σ’ ένα συγκρότημα το οποίο υπερέχει κατά μία κατηγορία, οι «πρασινοκίτρινοι» ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και σαφέστατα η ήττα με 2-0, που γνώρισε η ομάδα, ήταν το λιγότερο, που απασχόλησε την τεχνική ηγεσία, η οποία έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς πιτσιρικάδες, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομής του σωματείου, αναδεικνύοντας πτυχές του ταλέντου τους. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Μαυρίκου: «Είχαμε την ευκαιρία απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ανώτερο κατά μία κατηγορία, όπως είναι η Χρυσούπολη, να προβούμε σε δοκιμές σχημάτων και ρόλων, όπως φυσικά και να  δώσουμε τη δυνατότητα σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές μας να δείξουν τί πραγματικά αξίζουν. Ήταν ένα πολύ χρήσιμο τεστ, αφού τα συμπεράσματα που προέκυψαν ήταν πολύ ενθαρρυντικά για τη συνέχεια. Από εβδομάδα, πλέον η όλη μας προσοχή επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τη Δάφνη Αθηνών, για τις ανάγκες της οποίας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα»

 

 

 

 

 

Related posts

Με χατ τρικ Στεργιόπουλου πέρασε από τον Υμηττό το Παγκράτι

abola10

Παναγιώτης Σπυρίδης (ΑΕ Ιλίου): “Φέτος θα είναι η χρονιά μας”

Τάσος Ζαφειρίου

Τόλμη Περιστερίου-Εθνικός Αστέρας 0-0

Abola Team 3