free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με Ετόφ ο Ηρόδοτος 1-0 την καταδικασμένη ΑΕ Μυλοποτάμου

Με κεφαλιά του δεινού σκόρερ Ετόφ στο 72′ ο Ηρόδοτος νίκησε με 1-0 την καταδικασμένη για υποβιβασμό ΑΕ Μυλοποτάμου.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 στη φιέστα της Αλικαρνασσού «σκοτώνοντας» κάθε ελπίδα της ΑΕ Μυλοποτάμου.

 

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς τη μεγάλη φάση. Κάτι οι αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Παπαματθαιάκη, κάτι ο χαμηλός ρυθμός, έφεραν το 0-0 δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις.

 

Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Ηρόδοτος άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει τα πάνω του και με τις αλλαγές έγινε ο κυρίαρχος του αγώνα. Πίεσε τον Μυλοπόταμο, δημιούργησε τις προϋποθέσεις να προηγηθεί και τελικά το έκανε στο 72′ με τον… συνήθη ύποπτο Ετόφ, ο οποίος έκανε με κεφαλιά το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 77′ ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ α τετ.

Φάσεις υπήρχαν κι άλλες για γκολ στο παιχνίδι.

Μεταξύ αυτών: Στο 5′ ο Κουράκης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα το σουτ του Μυρθιανού, ενώ στο 12′ ο Φραγκουλάκης έκανε το σουτ με τον Κελαϊδή να μπλοκάρει. Στο 14′ ο Καραγκιόζι πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 30′ ο Βιτώρος με σουτ που επιχείρησε είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ.

 Ηροδοτος: Κουράκης, Καργιωτάκης, Μπαλάφας (54′ Σπηλιώτης), Γιαλούσης, Παναγιωτάκης, Καρατζάογλου, Φραγκουλάκης, Καραγκιόζι (66′ Μελισσόπουλος), Γαρεφαλάκης (54′ Παπαδάκης), Ετόφ, Φουκαράκης (77′ Προβιδάκης)

 

ΑΕΜυλοπουταμου: Κελαΐδης, Μυρθιανός, Πιτσόκος, Μποτωνάκης, Κιάσσος, Βιτώρος (72′ Κουγιουμουτζής), Ξαγοράρης, Ρηγάκης, Δελήμπασης (60′ Μάστορας), Δροσάκης (46′ Νύκταρης), Βαρούχας

 

 Î¦Ï‰Ï„ογραφία του χρήστη Ηρόδοτος.

Related posts

Σε φιλικά παιχνίδια: ΑΟΤ Αλίμου-Αθηναϊκός 0-0, Ολυμπιακός Λιοσίων-Αθηναϊκός 0-0 και Ακράτητος-Αγ. Ανάργυροι

Abola Team 3

Εντυπωσιακή η Αθηναϊδα νίκησε με σκορ 4-1 σε φιλικό τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

Abola Team 3

Γκολ και θέαμα από Άγιαξ και Λιόσια

abola10