free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλη νίκη στην μάχη για την παραμονή του ο Ιωνικός, 1-0 την Ρόδο

Πολύ σημαντική νίκη στη «μάχη» που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία πήρε ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Ρόδου. «Φωνάζουν» οι φιλοξενούμενοι για την αποβολή του Μπούτερ.

 

Την πίεση που είχαν εκατέρωθεν οι δυο ομάδες φανέρωσαν από το πρώτο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια το άγχος τους μετατράπηκε σε νευρικότητα στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά λάθη και να μη δημιουργούνται ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.

 

Στο 3′ ο Κουρούπης με χτύπημα φάουλ έφερε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, εκείνη έσκασε μπροστά στον Κουρεπίνη αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ.

 

Ο Ιωνικός προσπάθησε να απειλήσει και αυτός με στημένη φάση στο 17ο λεπτό, όμως το κόρνερ του Νικολέττου πέρασε από όλους και έφυγε άουτ. Η τελευταία τελική του πρώτο μέρους ανήκε στους «πράσινους», όταν το σουτ του Πινδώνη στο 27ο λεπτό έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.

 

Στο 43ο λεπτό έπειτα από μονομαχία ανάμεσα σε Μπούτερ και Δημακάκο, ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων. Ο κ. Γκάμαρης τιμώρησε με δεύτερη κίτρινη και αποβολή τον Μπούτερ. Παράλληλα, απέβαλε με κόκκινη κάρτα παίκτη του Ιωνικού που βρισκόταν στον πάγκο.

 

Στην επανάληψη, η Ρόδος η οποία συμβιβαζόταν και με την ισοπαλία και έχοντας πλέον το αριθμητικό μειονέκτημα, έδωσε στην μπάλα στον αντίπαλο της, περιμένοντας στο δικό της μισό για να χτυπήσει στην κόντρα. Παρόλα αυτά, οι Νικαιώτες παρότι πίεζαν δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Παναγόπουλου. Η πρώτη υποψηφία φάσης άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Χατζησάββα να κάνει το παράλληλο γύρισμα στο 47′ αλλά εκεί δεν βρισκόταν κάποιος συμπαίκτης του.

 

Δυο λεπτά αργότερα, ένα σουτ του Πογκοσιάν έφυγε αρκετά ψηλά. Στο 57′ τα «ελάφια» λίγο έλειψαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά ο Κουρεπίνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Αυγενικού. Όσο πλησιάζαμε προς την λήξη ο Ιωνικός γέμιζε την περιοχή της Ρόδου, αλλά οι αμυντικοί λειτουργία των πρασίνων απομάκρυνε κάθε κίνδυνο που πήγαινε να δημιουργηθεί, μην αφήνοντας να φανεί η υπεραριθμία τους.

 

Την πρώτη αδράνεια που σημειώθηκε στην άμυνα της, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχοι. Στο 92ο λεπτό, ο Κουρούπης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα μέσα από την περιοχή, ανέτρεψε τον Χαλκιά ο οποίος είχε μπει στην πορεία της. Ο κ. Γκάμαρης ορθώς καταλόγισε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζησάββας, ο οποίος ευστόχησε και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στα εναπομείναντα λεπτά δε σημειώθηκε κάτι σημαντικό και οι παίκτες του Νίκου Μαρωνίτη είδαν το τελικό σφύριγμα να τους βρίσκει νικητές.

 

Οι συνθέσεις:

 

Ιωνικός (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Γιαταγανάκης, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογκοσιάν(63′ Βολονάκης), Γεωργόπουλος(73′ Όλα), Χατζησάββας, Χαλκιάς, Νικολέττος

 

Ρόδος (Τίμος Καβακάς): Παναγόπουλος, Μρκτσιάν, Αποστόλου, Λέγνκα, Κουρούπης, Ιμεραλιλάι, Πότσι, Πινδώνης, Αυγενικού, Λέκκας(69′ Μυλωνάς,92′ Δημητριάδης), Μπούτερ

 

Πηγή: xxsports

Related posts

Πρώτο «τεστ» στα Μαριτσά ο Διαγόρας

Abola Team 2

Ελεύθερος ο Μουσταφίδης από την Κηφισιά

Abola Team 2

Ανανέωσαν στον Ξηροπόταμο Μπερούκας και Κεχαγιάς!

Abola Team 2