free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To 15 στα 15 το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, νίκησε 6-0 την ΟΣΥΠΑ

Σε ρυθμό ρελαντί και με σβηστές μηχανές όπως συνηθίζεται να λέγεται στην ποδοσφαιρική διάλεκτο η δημοφιλής ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) στο ματς της14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ που έγινε στο γήπεδο Πρασίνου Λόφου στο Ηράκλειο το  πρωί του Σαββάτου (24/3) νίκησε με σκορ 6-0 την ομάδα της ΟΣΥΠΑ.

Με αυτή την επιτυχία το συγκρότημα του Βασίλη Τρίχου συνεχίζει να έχει το απόλυτο των επιτυχιών κάνοντας το 15 στα 15 αφού έχει και την νίκη στο Κύπελλο.

Πριν την έναρξη του αγώνα του ΥΕΘΑ με την ΟΣΥΠΑ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του πρώην παράγοντα της ομάδας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννη Σανταμούρη.

Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο ματς με την ΟΣΥΠΑ πέτυχε στο 3′ ο Αγγελίδης με ευθύβολο σουτ μετά από έξοχο συνδυασμό. Στο 7′ πάλι ο Αγγελίδης με τον ίδιο τρόπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 15′ ο Σαχινίδης με κοντινό σουτ στην κίνηση μετά από μπαλιά ακριβείας του Γιαννακάκη έκανε το 3-0. Στο 31′ σε σουτ του Γιαννακάκη του ΥΕΘΑ η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι ενώ το ίδιο συνέβη στο 35′ σε σουτ του Χαρακάκου. Στο 37′ έγινε το 4-0 με αυτογκόλ. Στο 72′ στο πέναλτι που εκτέλεσε ο αρχηγός της ομάδας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Παρούσης που ήταν και από τους κορυφαίους του γηπέδου απέκρουσε ο γκολκίπερ Τσίτσος. Στο 73′ μετά από ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Καραβασιλειάδη έγινε το 5-0. Το τελικό 6-0 για την ομάδα του ΥΕΘΑ έγραψε στο 75′ ο Αγγελίδης που σημείωσε χατ τρικ με φοβερό ανάποδο ψαλίδι για όσκαρ και μάλιστα από αρκετά πλάγια.

Με τα τρίο γκολ ο Αγγελίδης έφθασε τα 12 συνολικά στην φετινή σεζόν και μέχρι τώρα ενώ 12 γκολ για την ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχουν επίσης οι Καραβασιλειάδης, Σαχινίδης. Πρώτος σκόρερ παραμένει ο Κουκόπουλος με 18 γκολ, 4 γκολ έχει ο Παρούσης και 2 ο Χαρακάκος.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Μημίδης, Δημητρακόπουλος, Κοσκινάς.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-ΥΕΘΑ (Κόουτς Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Βάγιας, Γιαννακάκης, Χρυσοβέργης, Παρούσης, Μουζής, Αγγελίδης, Καραβασιλειάδης, Μυκωνιάτης, Σαχινίδης, Χαρακάκος ενώ έπαιξαν επίσης οι Ζαμπάρας, Κομπορόζος, Καστανιώτης, Βάρσος.

ΟΣΥΠΑ (Κόουτς Χρήστος Δραγώτης): Τσίτσος, Μαγειρίκας, Κοντογιώργης, Κουτρουμπής, Κυριακόπουλος, Λουμβέρδης, Αμουτζίας, Κοτσοβός, Βλασάκης, Γκάτσης,, Μαγκάτος. 

Related posts

Παναιτωλικός-Λαμία 1-0

Abola Team 2

Απίστευτο: 86 αλλαγές προπονητών σε 34 ομάδες στην Ελλάδα

Abola Team 3

«Όργια» Αζάρ, αγριεμένη η Τσέλσι (video)

Abola Team 2