free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τραπέζωμα» επιτυχιών στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου!

Το τραπέζι στους παίκτες και την Διοίκηση έκανε ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Τάσσης μέσα σε ιδιαίτερα οικογενειακή ατμόσφαιρα. 

 

 

 

 

Η εκπληκτική πορεία που έχει διαγράψει η ομάδα των δυτικών προαστίων στον δεύτερο γύρο και κυρίως οι δύο σπουδαίες νίκες επί των ΑΕ Ηρακλείου (1-3) και ΠΑΟ Ρουφ (2-1) αντίστοιχα έχουν εκτοξεύσει στα ύψη την ψυχολογία όλων, στην ομάδα, η οποία πλέον καταλαμβάνει την ιδιαίτερα τιμητική πέμπτη θέση στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας και αισιοδοξεί για ακόμη καλύτερο μέλλον

Μέσα σε αυτό το πνεύμα και σε ένδειξη του εξαιρετικού κλίματος που διέπει το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Τάσσης, έκανε το τραπέζι σε παίκτες, συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία και στην διοίκηση, την οποία εκπροσώπησε ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Σαφράς.

Η όμορφη βραδιά έλαβε σε όμορφο στέκι της Αγίας Βαρβάρας όπου εν μέσω κεφιού, χαλαρότητας και πολλών… ψαρομεζέδων, η οικογένεια του Θριάμβου Χαϊδαρίου, απέδειξε τι εστί πραγματική αθλητική οικογένεια.

Στην βραδιά δεν μπόρεσε να παραστεί ο Πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο οποίος βρίσκεται στην Σαντορίνη, έδρα των επιχειρήσεων εστίασης που διαθέτει, αλλά επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Σαφρά την ώρα του τραπεζιού και ο τελευταίος μετέφερε τα συγχαρητήρια του Προέδρου για τη νίκη επί του Ρουφ, όπως επίσης και την παρουσία του Μιχάλη Θεοδοσιάδη στο επόμενο εντός έδρας ματς του χαϊδαριώτικου σωματείου με τη Νέα Ιωνία.

 

Άπαντες στο τέλος της βραδιάς ευχαρίστησαν τον Χρήστο Τάσση και όλοι μαζί έδωσαν την υπόσχεση ότι η ομάδα θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο υψηλό κίνητρο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου ο Θρίαμβος να συνεχίσει την εξαιρετική αγωνιστική πορεία του (επί θητείας Τάσση η ομάδα έχει σε 10 αγώνες 7 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία – 1 – ήττα και συγκομιδή 23 βαθμών!) και να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί.

 

 

Related posts

Αναβολές σε Γ’ Εθνική και Γυναικείο

abola10

Τέλος ο Παύλοβιτς από τα Πετράλωνα-Η δήλωση του έμπειρου προπονητή

abola10

Γαζής: «Να διδαχθούμε από τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος