free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Υποβιβάστηκε παρά το εκτός έδρας 2-2 με Ηλυσιακό ο Φωστήρας

Μαύρη η σημερινή μέρα για τον Φωστήρα, καθώς ο ιστορικός σύλλογος του Ταύρου-ο Φονέας με την ισοπαλία στην έδρα του Ηλυσιακού υποβιβάστηκε και μαθηματικά στα τοπικά πρωταθλήματα.

 

Βέβαια και με νίκη δε θα τα κατάφερνε, μιας και ο Άγιος Ιερόθεος νίκησε το Αιγάλεω. Ο «Φονέας» αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 κόντρα στον Ηλυσιακό.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην πρώτη ώρα της αναμέτρησης και προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα του Ρενάτο στο 25′ και του Μάλτσι στο 54′.

 

Ωστόσο, στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές του Ανδράλα ανέβασαν την απόδοσή τους και έφεραν το ματς στα ίσα. Πρώτα ο Σίμωσης στο 73′ και ύστερα ο Νάστος στο 90′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι συνθέσεις:

 

Ηλυσιακός (Δημήτρης Παπασπύρου): Διαμαντάρας (58′ Λωλος), Κατσίβελας, Μέξης (68′ Μουρούτης), Παπαδημητρίου, Μουσταφίδης, Σταμούλης, Κονδύλης, Σαμιώτης, Μάλτσι (58′ Χρήστου), Ρενάτο, Νέστορας (70′ Γκέζος)

 

Φωστήρας (Πάρης Ανδράλας): Παπαδόπουλος, Χουστουλακης (33′ Νάστος), Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου, Καλημέρης, Κωνσταντινίδης, Ζαγοριανός, Παπανικολάου (49′ Παπανικολάου), Σίμωσης, Πρίκας (43′ Δρόσης)

 

 

 

Related posts

Παρελθόν ο Παναγιωτόπουλος από τον Πανηλειακό

Abola Team 2

Με Αντώνη Ρέμο η φιέστα ανόδου της Παναχαϊκής

Abola Team 3

Την Κυριακή 10/6 η Γ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου

Abola Team 3