free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Μας έμεινε η πικρία»

Στην επίπονη προσπάθεια των παικτών του απέναντι στους Αγίους Αναργύρους, επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.  

 

 

 

 

 

Αρκετά ανταγωνιστικό παρουσιάστηκε το Παλαιό Φάληρο σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα, η οποία διεκδικεί με πολλές προοπτικές το τίτλο του πρωταθλητή στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.  

Απέναντι στους Αγίους Αναργύρους, το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων πάλεψε σαν ίσος προς ίσο, ωστόσο, δεν κατάφερε να μην ηττηθεί, δεχόμενο το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση το 89ο λεπτό (0-1). 

Φαινόμενο, το οποίο συμβαίνει κατ’ εξακολούθηση με ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους . Κάτι το οποίο επεσήμανε και ο τεχνικός Γιάννης Γαζής:

 

«Πραγμαοτποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στους Αγίους Αναργύρους, Απέναντι στον

πρωτοπόρο του ομίλου και την ομάδα που θεωρείται ως το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, παρουσιαστήκαμε σαν ίσος προς ίσον, τακτικά είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά, ελέγχαμε το ματς, ωστόσο, δεχθήκαμε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηη , στο 89ο λεπτό. Μας έμεινε η πίκρα. Κρίμα για τη τρομερή προσπάθεια, που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μου . Οι παίκτες μου είναι μάγκες και άξιοι συγχαρητηρίων για τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Συνεχίζουμρε την προσπάθεια »

 

 

Related posts

Σταμπουλίδης: «Χρειαζόμαστε απαραίτητα βαθμούς»

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης και αστοχία έκριναν το ντέρμπι!

abola10

Φύτρος: «Ακραίες οι αντιδράσεις του ΓΣ Αργυρούπολης»

abola10