free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη!»

Στην αξία του εκτός έδρας τριπόντου επί του ΑΟ Περιστερίου, εστίασε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητος ο Άρης Πετρούπλης, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 του μαχητικού ΑΟ Περιστερίου και διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Αλέξης Γκλεγκλές στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην σπουδαιότητα της νίκης, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια, που ακολουθούν, αρχής γενομε΄νης από αυτό κόντρα στον ΑΟ Χαϊδαρίου:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας δίνει θάρρος να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάπως νωχελικοί, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας . Παίξαμε πιο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, απόρροια του οποίου ήταν να πετύχουμε δύο όμορφα γκολ έπιτα από συνεργασίες» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή των «βυσσινί», για να προσθέσει: 

«Αυτό που μετράει πλέον, είανι οι τρεις βαθμοί. Εδώ που βρισκόμαστε και παρά τα πολλά αγωνισιτκά πρβολήματα που αντιμετωπίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, . Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεταις την ρποσεχή κρίσιμη αναμέτρηση εμ τον ΑΟ Χαϊδαρίου στην έδρα μας, όπου θα επιδιώξουμε να δώσουμε συνέχεια στο επιτυχημένο σερί αποτελεσμάτων των τεελυταίων μας αναμετρήσεων»

 

 

 

 

Related posts

Σιλεβίστας Γιάννης (Ρουφ): “Χαρούμενος που επέστρεψα”

abola10

«Μπαμ» με Γιόβαν Λάλα ο Ολυμπαικός Λιοσίων!

Ιντζέκαρος: «Υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά»

Kώστας Παλαιολόγος